Trailer 'Million Dollar Arm'

Over twee Indiase jongens die naar de VS gehaald worden om baseballer te worden.

Hieronder zie je de eerste trailer van de film Million Dollar Arm, van regisseur Craig Gillespie. Rollen in de film zijn weggelegd voor Jon Hamm, Aasif Mandvi, Alan Arkin, Suraj Sharma, Madhur Mittal en Bill Paxton.

De Disney-film is gebaseerd op een waargebeurd verhaal en volgt JB Bernstein (Hamm). Hij was ooit een succesvolle sportagent, die zich weggeconcurreerd ziet worden door grotere, gladdere concurrenten. Samen met zijn partner Aash (Mandvi), zal hij de zaak voor altijd moeten sluiten, tenzij hij snel met een nieuw plan komt.

Op een avond, terwijl hij naar een Indiase cricketwedstrijd kijkt, bedenker JB iets nieuws. Waarom niet in India op zoek gaan naar de nieuwe baseball pitcher? Samen vertrekken ze naar Mumbai, samen met een succesvolle scout (Arkin). Daar bedenken ze een wedstrijd: Million Dollar Arm, waaraan maar liefst 40.000 hoopvolle jongens aan meedoen. Twee 18-jarige finalisten, Rinku (Sharma) en Dinesh (Mittal) komen daaruit voort als winnaars en worden door JB meegenomen naar de VS om daar onder leiding van Tom House (Paxton) opgeleid te worden tot ware successen.



NieuwsFilm

meest populair