DVD releases week 2

Met o.a. Riddick en Borgman.

Onderstaande titels zijn vanaf deze week te huur op DVD

Bekijk de afbeelding

The Chronicles of Riddick: Dead Man Stalking (2013)

Regie: href="http://www.filmtotaal.nl/persoon.php?id=18600">David Twohy

In het vervolg op Pitch Black en The Chronicles of Riddick bevindt de beruchte Riddick zich op een verschroeide planeet die uitgestorven lijkt te zijn. Al snel moet hij vechten voor zijn leven en het opnemen tegen buitenaardse tegenstanders die dodelijker zijn dan de menselijke tegenstanders die hij gewend is. Riddick kan alleen ontsnappen door een signaal uit te zenden dat al snel een groep premiejagers naar zijn planeet lokt. Het eerste schip dat landt zit vol met gewelddadige, dodelijke huurlingen en op het tweede schip bevindt zich iemand die een persoonlijker motief heeft om Riddick op te jagen.
Bekijk de afbeelding

Borgman (2013)


In de film Borgman staat het leven van Camiel Borgman (Jan Bijvoet) centraal. Hij komt als een buitenstaander aan in de omheinde lanen van een villawijk. Zijn komst daar is het begin van een reeks verontrustende gebeurtenissen rond de zorgvuldig opgetrokken façade van een arrogant, welgesteld echtpaar, hun drie kinderen en het kindermeisje.
Bekijk de afbeelding

Chinese Zodiac (2012)


In 'Chinese Zodiac' gaat Jackie Chan op zoek naar twaalf mysterieuze artefacten: de bronzen hoofden van de dieren van de Chinese dierenriem.
Bekijk de afbeelding

Unconditional (2012)


De 17-jarige tweeling Kristen en Owen woont samen met hun zieke moeder in een buitenwijk van een Noord-Engelse stad. Het is een warm gezin maar toch willen de twee wat anders dan continu te zorgen voor hun moeder en verlangen ze naar een eigen minder saai leven. Dan komt Liam op bezoek om over een financiële lening te praten. Hij is sterk, charmant, ziet er goed uit en is een echte man van de wereld. Kirsten valt gelijk voor hem en begint te dromen over een leven met hem los van haar familie. Maar Liam nodigt haar broer Owen uit voor een drankje. Langzaam valt ook Owen als een blok voor hem en is zeer gevleid met zijn aandacht en geeft toe aan zijn eigen gevoelens. En dan komt de diepere achtergrond van Liam's obsessie langzaam naar boven. Hij biedt zijn onvoorwaardelijke liefde aan Owen, onder één voorwaarde...
Bekijk de afbeelding

The Berlin File (2013)


The Berlin File is een verhaal van politiek gekonkel en persoonlijke verlossing. Na een fout afgelopen, illegale wapendeal in Berlijn is een Noord-Koreaanse 'spookagent' blootgesteld en zit de halve wereld plots achter hem aan. Werd hij verraden door zijn vrouw of door zijn land? Hoe dan ook, hij moet zich opmaken voor het ultieme offer.
Bekijk de afbeelding

Becoming Traviata (2012)


Philippe Béziat's verhelderende documentaire neemt de kijker mee achter de schermen van de productie van het meesterwerk "La Traviata" van Giuseppe Verdi voor het Aix-en-Provence Festival. Regisseur Jean-François Sivadier en muzikaal leider Louis Langrée zijn veeleisende visionairs, als de geprezen sopraan Natalie Dessay zich voorbereidt om de veeleisende rol van Violetta te zingen, moet elke noot net zo gezongen worden zoals zij het in hun hoofd hebben. Deze namen zijn slechts enkele van de vele radertjes in een enorme machine, die samen met decorbouwers, lichttechnici, klanten en het orkest werken om een verenigd artistiek geheel te creëren.
Bekijk de afbeelding

Rapture-Palooza (2013)


'Rapturepalooza' is een apocalyptische komedie van regisseur Paul Middleditch. Hoofdrollen zijn er voor Anna Kendrick (Pitch Perfect, 50/50) en John Francis Daley (Bones) als twee tieners die een religieuze apocalyps weten te overleven. Hun missie is het vernietigen van de Antichrist, gespeeld door Craig Robinson (The Office)
Bekijk de afbeelding

Metéora (2012)


In het bergachtige gebied van centraal Griekenland liggen de kloosters van Meteora, bovenop op hoge steentoppen en ver weg van zowel hemel als aarde. De jonge monnik Theodoros en non Urania hebben hun leven toegewijd aan de strikte rituelen en levensstijl van hun genootschap. Echter, een groeiend gevoel voor elkaar zet het leven onder druk. Zij zullen moeten kiezen tussen een spirituele toewijding of een wereldlijk verlangen.
Bekijk de afbeelding

Eat Sleep Die (2012)


Een jonge Oost-Europese immigrant, die in Zweden werkt, komt voor een pijnlijke keuze te staan als ze ontslagen wordt uit de fabriek waar ze werkt, in naam van efficiëntie.
Bekijk de afbeelding

Het meisje met negen pruiken (2013)


Verfilming van een boek van Sophie van der Stap en vertelt over haar strijd tegen kanker. Door de chemotherapie werd Sophie kaal, en kreeg ze het advies een pruik te dragen. De eerste vond ze echter te conservatief, en dus besloot ze opvallendere pruiken te kopen. Uiteindelijk had ze er negen: één voor elk van haar persoonlijkheden.
Bekijk de afbeelding

20 Feet from Stardom (2013)


Achtergrondzangers leven in een wereld net achter de spotlight. Hun stemmen brengen harmonie naar de grootste bands van de wereld, maar nooit kregen we een goed beeld van wat voor leven deze zangers hebben. Tot nu.
Bekijk de afbeelding

Cloudburst (2011)


Een lesbisch koppel ontsnapt van het bejaardentehuis waar ze wonen en gaan naar Canada om te trouwen. Onderweg pikken ze een jonge, mannelijke lifter op.
Bekijk de afbeelding

Pawn Shop Chronicles (2013)


Een aantal junkies hebben het plan gevat een methlab te overvallen. Pandjesbaas Alton helpt ze op weg door enkele objecten in bewaring te nemen, terwijl hij zelf uit de handen moet blijven van een agressieve automobilist.


NieuwsFilm

meest populair