TV-tips voor komende week

Welke films wil je niet missen?

Iedere dag kiest FilmTotaal een filmtip uit. Dit zijn onze keuzes voor komende week. Alle films voor vandaag kan je bekijken in het Filmsoptv overzicht. Mocht je zelf een website of APP willen maken met deze films gebruik dan onze API.

Bekijk de afbeelding

Finding Nemo (2003)

Zaterdag 11 januari om 20:00 op SBS6

De clownvis Marlin leidt samen met zijn enige zoon Nemo een veilig leventje in het Great Barrier Reef bij Australië. Wanneer Nemo onverwachts weggehaald wordt van zijn thuis, en in het aquarium van een tandarts belandt, is het aan Marlin om hem te redden. Hij krijgt hierbij hulp van Dory, de vis met het slechtste korte termijn geheugen en het grootste hart van de hele oceaan.
Bekijk de afbeelding

The Adjustment Bureau (2011)

Zondag 12 januari om 20:00 op NET5

In The Adjustment Bureau speelt Matt Damon de rol van David Norris, een charismatische praatjesmaker en politicus. Hij lijkt de geschikte man om ooit een grootse, politieke carrière uit te bouwen. Op een dag ontmoet hij de mysterieuze en beeldschone balletdanseres Elise Sellas (Emily Blunt), maar door enkele bizarre omstandigheden geraakt hun relatie nooit van de grond. Hij vermoedt dat er iets of iemand probeert om hen uit elkaar te houden.
Bekijk de afbeelding

Edge of Darkness (2010)

Maandag 13 januari om 20:30 op SBS6

Thomas Craven is een detective, wiens dochter vlak voor zijn huis is vermoord. Hij gaat ervan uit dat hijzelf het doelwit was, maar als Craven in het verleden van zijn dochter duikt, ontdekt hij dat ze een dubbelleven leidde. Daarbovenop ontdekt hij dat er afspraken zijn tussen de bedrijfswereld en de overheid, waarbij ze iemand inhuren om het bewijs te vernietigen.
Bekijk de afbeelding

Superman Returns (2006)

Dinsdag 14 januari om 22:10 op Veronica

Na een mysterieuze afwezigheid van enige jaren, keert Superman terug op aarde. Terwijl een oude vijand hem nog steeds van al z'n krachten probeert te ontdoen, ontdekt Superman dat zijn grote liefde Loïs Lane door is gegaan met haar leven. Maar is dit wel zo? Ondanks deze ontgoocheling wil Superman proberen weer nader tot haar te komen, terwijl hij intussen druk bezig is z'n draai te vinden in een maatschappij die heeft geleerd het zonder hem te stellen. In een poging de wereld waar hij zo van houdt, te beschermen tegen een grote ramp, begint Superman aan een heldhaftige reis op zoek naar verlossing. De reis zal hem naar de bodem van de diepste oceaan tot in de wijdste omtrekken van het heelal brengen....
Bekijk de afbeelding

Easy A (2010)

Woensdag 15 januari om 20:30 op RTL5
Regie: Will Gluck

Easy A volgt Olive Penderghast (Emma Stone) een slimme studente die door een vals gerucht dat ze nogal van bed naar bed duikt met iedereen volledig depressief raakt. Dan realiseert ze zich dat ze hier ook haar voordeel mee kan doen want het is toch veel makkelijker om te slagen zonder te leren?
Bekijk de afbeelding

The Matrix Revolutions (2003)

Donderdag 16 januari om 20:30 op Veronica

Terwijl het een kwestie van uren is voor de machines Zion binnen zullen dringen moeten Trinity en Morpheus op zoek naar Neo, die gevangen zit in een wereld tussen de Matrix en de echte wereld. Wanneer het gevecht tussen de machines en de bewoners van Zion begint probeert Neo definitief af te rekenen met Agent Smith.
Bekijk de afbeelding

Mission: Impossible III (2006)

Vrijdag 17 januari om 20:30 op RTL5

Ethan Hunt is een paar jaar ouder geworden, en heeft een vriendin die niet weet waar hij werkt. Hij is niet meer regelmatig actief in de IMF. Een spionne van de IMF, Lindsey Farris, wordt gevangen genomen in Duitsland. Hunt wordt gevraagd of hij nog een keer in actie wil komen, en krijgt hiervoor een team tot zijn beschikking.


NieuwsFilm

meest populair