Bioscoopreleases week 3

Welke films gaan deze week allemaal in première?

Onderstaande titels zijn vanaf vandaag te bekijken in de bioscoop. Voor tijden en reserveren gebruik je natuurlijk onze bioscoopagenda

Bekijk de afbeelding

Jack Ryan: Shadow Recruit (2014)


Ex-marinier Jack Ryan (Chris Pine) werkt als een financieel analist in Moskou. Hij raakt betrokken bij een terroristisch complot om de economie van de Verenigde Staten te doen kelderen en zal er alles aan doen om deze misdaad te verijdelen.
Bekijk de afbeelding

Much Ado About Nothing (2012)


'Much Ado About Nothing' is een exacte verfilming van een door Shakespeare geschreven verhaal en volgt twee totaal verschillende koppels. Benedick (Alexis Denisof) en Beatrice (Amy Acker) zijn het absoluut niet met elkaar eens, totdat ze verliefd op elkaar worden. Het tegenovergestelde zijn Claudio (Fran Kranz) en Hero (Jillian Morgese). Zij zijn juist verlegen en draaien om elkaar heen. Rondom die twee paartjes speelt 'niets' een grote rol.
Bekijk de afbeelding

All Is Lost (2013)


Het gevecht van een man tegen de natuur. De man (Robert Redford) raakt verdwaald op volle zee en worstelt alleen tegen de elementen van moeder natuur voor slechts één belangrijke zaak: Hij zal dit hoe dan ook overleven! De omstandigheden zijn hem echter niet goed gezind en hij zal alles op alles moeten zetten om in leven te blijven.
Bekijk de afbeelding

Enough Said (2013)


Eva (Louis-Dreyfus) is een gescheiden moeder die haar geld verdient als masseuse. Op een dag komt ze Albert (Gandolfini) tegen, een vriendelijke vent die ook alleen woont. Ze krijgen iets met elkaar en alles lijkt uitstekend te gaan. Eva is inmiddels bevriend geraakt met Marianne (Keener), een van haar klanten. Ze mogen elkaar graag, maar er is een probleem. Marianne en Albert blijken een verleden met elkaar hebben.
Bekijk de afbeelding

Hiver nomade (2012)

Cast: --

Er ligt sneeuw op de grond en de schaapsherders Carole en Pascal trekken door Franstalig Zwitserland met drie ezels, vier honden en 800 schapen. Langs de kant van de belangrijkste wegen, spoorwegen, huizen in voorsteden en bedrijventerreinen, verplaatsen zij zich over velden en bossen. Ze ontmoeten de lokale bevolking, de boeren met wie ze bevriend zijn, maar ook de onwilligen, om hun schapen door hun weilanden te laten lopen. Ze slapen in de open lucht, verwarmen zich bij het vuur en wassen zich in de waterlopen. Dit is hoe het eruit kan zien als natuur en cultuur elkaar ontmoeten: een schaap op de veranda van een rijwoning of een oestermaaltijd rond een winters kampvuur...
Bekijk de afbeelding

Pelle en de Dierenrovers (2013)


Pelle de politiewagen krijgt als opdracht de grootste attractie van een gloednieuw arenden-park in Bodø te beschermen: een zeldzame adelaar en haar ei. Als echter twee dievegges de moederarend stelen, moet Pelle het ei proberen uit te broeden onder zijn motorkap, waardoor de opdracht sterk wordt bemoeilijkt. Dat politieman Richard verliefd wordt op één van de dievegges helpt ook niet.
Bekijk de afbeelding

Shell (2012)


Het verhaal van Shell, een meisje dat met haar vader Pete bij een afgelegen tankstation woont, in de Schotse hooglanden. We volgen de twee in hun strijd tegen de elementen en de onmogelijke liefde die ze voelen tijdens de laatste winter die zij daar door zal brengen.
Bekijk de afbeelding

For Those in Peril (2013)


De jonge Aaron wordt na een ongeluk op zee als enige overlevende terug gevonden. De andere vijf leden van de bemanning, waaronder zijn geliefde oudere broer, worden verondersteld te zijn verdronken. Het afgelegen Schotse vissersdorp waar Aaron woont geeft hem de schuld van de tragedie, aangewakkerd door het lokale bijgeloof. Hierdoor wordt Aaron uit de samenleving van het dorp gezet. Aaron gelooft niet dat zijn broer is gestorven op zee en gaat op zoek naar de verdwenen bemanningsleden.


NieuwsFilm

meest populair