Video

Volledige trailer 'Child of God'

De nieuwe film van regisseur James Franco.

door Bram de Groot op 21.01.2014 om 14:52 in Video
Naast dat James Franco een bekend acteur is, schijnt hij ook een kunstenaar te zijn en stapt hij zo nu en dan achter de camera om een film te regisseren. Een tijdje terug zagen we al een eerste teaser voorbijkomen van zijn volgende film Child of God, gebaseerd op een boek van schrijver Cormac McCarthy, en nu kun je hieronder kijken naar de volledige trailer.

Niet geheel onverwacht is Franco ook zelf in de film te zien, naast namen als Scott Haze, Jim Parrack en Tim Blake Nelson. Het draaide afgelopen jaar al op enkele filmfestivals. Verdere releasedata zijn echter niet bekend.

Child of God gaat over de gewelddadige crimineel Lester Ballard, die steeds verder afzakt en uiteindelijk besluit om in een grot te gaan wonen. Hij is een necrofiel en moordenaar die zijn ontbindende slachtoffers in zijn grot bewaart naast een verzameling opgezette dieren.

4 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

movieboy

Avatar

Ziet er goed uit.

Markie Marcolioooo

Avatar

Ziet er inderdaad goed uit...hup op mn to-watch-list!!

Off-topic: ik heb die kunstwerken eens bekeken,en tja kunst = kunst = kunst, maar persoonlijk maakte ik op mn 6de al beter werk...toch maar kunstenaar worden dan, denk ik.

bramme

Avatar

Ik vind het er net goedkoop uitzien, het heeft compleet dezelfde look als Franco's vorige films (als regisseur weliswaar!).
Mijn inziens een geweldige acteur, maar niet zo'n goeie regisseur. Al kan deze film mss verrassen

Secret1994goesFilm

Avatar

Bah :/
Niet echt mijn genre..
ZO'n film die té echt en té gruwelijk zijn

NieuwsFilm

meest populair