DVD releases week 4

Met deze week o.a. Jimmy P. en Volcano.

Onderstaande titels zijn vanaf deze week te huur op DVD

Bekijk de afbeelding

Volcano (2011)


Wanneer Hannes met pensioen gaat, ziet hij de rest van zijn leven somber in. Tot grote ergernis van zijn kinderen moet zijn vrouw het ontgelden nu hij altijd thuis is. Maar het tij lijkt te keren, als de passie tussen de twee plotseling terugkeert. Totdat zijn vrouw een hersenbloeding krijgt en er slechts een schim van haar oude zelf overblijft.
Bekijk de afbeelding

Jimmy P. (2013)


Jimmy Picard is een Blackfoot indiaan die aan het front gevochten heeft tijdens de Tweede Wereldoorlog. Na de oorlog krijgt hij te maken met zware migraineaanvallen, en wordt hij opgenomen in een psychiatrisch ziekenhuis in Kansas. Zijn toestand is een groot raadsel voor de artsen. Ze roepen de hulp in van de Franse antropoloog Georges Devereux, die al snel een bijzondere band opbouwt met zijn patiënt. Tijdens hun dagelijkse sessies opent Picard zich steeds meer, en lang vergeten dromen en jeugdherinneringen lijken een stap op de weg naar genezing te vormen.
Bekijk de afbeelding

Mr. Morgan's Last Love (2013)


Een blik op de levensveranderende relatie tussen een gepensioneerde Amerikaanse filosofieprofessor, die onlangs zijn vrouw verloren heeft en een jonge Parijse vrouw.
Bekijk de afbeelding

Vijay and I (2013)


Een Duitse acteur, Will, ging naar New York met het idee daar carrière te maken. Het enige succes was echter zijn rol als het groene Bad Luck Bunny in een kinderserie. Na een zwaar verkeersongeval denkt iedereen dat hij dood is, waarop Will besluit om zijn eigen begrafenis bij te wonen. Zo komt hij erachter hoe mensen pas echt over hem denken. In vermomming als de Oosterse zakenman Vijay is Will zelfs zo onherkenbaar dat zijn vrouw verliefd op hem wordt.


NieuwsFilm

meest populair