Algemeen

Onthullende details post-credit scene van 'Captain America: The Winter Soldier'

En zes foto's uit de eerstvolgende Marvel Studios film.

door Bram de Groot op 04.02.2014 om 08:48 in Algemeen
Gisteren werden de Marvel Studios-fans getrakteerd op een 2,5 minuut durende nieuwe trailer van Marvel Studios' Captain America: The Winter Soldier en hieronder kun je kijken naar acht nieuwe foto's uit de superheldenfilm van regisseurs Anthony en Joe Russo. Tevens lijken er details te zijn gelekt over de post-credit scene van The Winter Soldier.

Een bezoekers van de eerste screenings van Captain America: The Winter Soldier liet op ComicBook.com weten dat het publiek het meest onder de indruk was het de korte scene tijdens de eindcredits, aangezien (HIER KOMT DE SPOILER!!!!) in de snelle beelden de tweeling Quicksilver en Scarlet Witch te zien zijn. Ze zouden er compleet anders uitzien dan welke andere superheld dan ook.

Hieronder de zes foto's met een blik op onder meer Captain America (Chris Evans), The Falcon (Anthony Mackie), Maria Hill (Cobie Smulders) en The Winter Soldier (Sebastian Stan). Eind maart is het geheel te zien in de Nederlandse bioscoop.23 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Prometheus69

Avatar

Dat was natuurlijk te verwachten met The Avengers 2 in het vooruitzicht..

Prisoner627

Avatar

SPOILER!!!!!!

Quicksilver & Scarlet Witch in de laatste scene van de trailer.
afbeelding

ironboy

Avatar

Maar quicksilver is toch een mutant? Hoe kan het nou dat ze hem mogen gebruiken en wolverine niet?

Angelater

Avatar

ironboy "Maar quicksilver is toch een mutant? Hoe kan het nou dat ze hem mogen gebruiken en wolverine niet?"

Vraag ik mij ook af. Eerst dacht ik dat het kwam omdat hij een mutant was en omdat hij een lid van The Avengers was, maar dat zijn zoveel bekende X-Men mutanten. Ik weet het niet. En er continue aan denken brengt hoofdpijn op. Konden ze dat rechtengedoe maar eens opzij schuiven.

Prisoner627

Avatar

ironboy "Maar quicksilver is toch een mutant? Hoe kan het nou dat ze hem mogen gebruiken en wolverine niet?"


Heel eenvoudig Ironboy.
20th Century Fox mag de Marvel mutanten films maken.
Marvel Studios en Disney nemen de NIET mutanten kant voor zijn rekening.
Marvel en Disney willen ze eerst introduceren om hun "krachten" anders uit te leggen.(militair geëxperimenteer, chemisch ongeluk of zoiets)

Fox zal ze later dit jaar in de X-men traditioneel introduceren als Mutanten.

Frietgezicht

Avatar

Het baart niemand hier zorgen dat het publiek het meest onder de indruk was van een blik op 2 nieuwe personages in de credits en niet van de film zelf?
Ik verwacht er uberhaubt niet veel van maar sommigen hier verwachten een topper.

MonkeyBoy

Avatar

ironboy "Maar quicksilver is toch een mutant? Hoe kan het nou dat ze hem mogen gebruiken en wolverine niet?"


er zijn veel 'grijze' gebieden in het marvel universum, sommige personages kun je op meerdere manieren gebruiken vandaar dat ze door beide studios kunnen worden gebruikt.
Zo zijn ook beide (quicksilver en scarlett witch) kinderen van magneto, dit mag in de films van marvel niet worden uitgesproken vanwege de rechten.

voor wolverine was zelf al een cameo gemaakt, maar beide studios konden het weer eens niet eens worden, dus ging dat ook niet door.

en zo zullen we dus waarschijnlijk ook nooit spiderman in de avengers krijgen, hoewel hij er later toch echt bij zou horen in de comics

vindt zelf dat ze gewoon alles bij elkaar terug moeten brengen, verdeel de winst maar over meerdere studios en zeur niet zo, maak gewoon de best mogelijke films ermee, de bedenkers van de personages (in de comics) gebruiken ze ook allemaal door elkaar

(en nu ook nog samenwerken met DC :P hehe)

benjamin

Avatar

Frietgezicht "Het baart niemand hier zorgen dat het publiek het meest onder de indruk was van een blik op 2 nieuwe personages in de credits en niet van de film zelf?
Ik verwacht er uberhaubt niet veel van maar sommigen hier verwachten een topper."


Ik wou juist hetzelfde zeggen: als een scène tijdens de credits boeiender is dan alles wat daarvoor gebeurt, betekent dat toch dat de film de prijs van het ticket niet waard is.

DennisFilm

Avatar

Ik vond die eerste film ziet zo bijzonder maar volgens mij is deze tegenstander een stuk interessanter. Dat gedoe met die Scarlet Witch en Quicksilver vind ik van minder belang. Dat zien we dan wel weer in de Avengers film. Al is het natuurlijk wel maf dat deze personages op verschillende manieren worden geintroduceerd in verschillende films. Maar goed het blijft popcornvermaak dus ach..

Frietgezicht

Avatar

benjamin "Ik wou juist hetzelfde zeggen: als een scène tijdens de credits boeiender is dan alles wat daarvoor gebeurt, betekent dat toch dat de film de prijs van het ticket niet waard is."


Yep dat bedoel ik. De verschijning van Thanos lijkt mij stuk boeiender dan die 2 en zelfs toen was dat niet het hoogtepunt.

Film lijkt mij uberhaubt zwak. Mensen lijken veel te verwachten van de badguy maar behalve dat hij qua kracht gelijkwaardig is aan CA lijkt het nou niet bepaald een memorabele badguy te worden en Marvel is sowieso beroerd met hun badguys in deze franchise,wat een armoe! Ben ik de enige die alle films gezien heeft ofzo dat de rest zo'n speciale badguy verwacht..

Hoezo is er trouwens een artikel over de credit-scene en hoezo ben ik zo'n idioot die het gaat lezen...

Meenjedatnou

Avatar

[quote=Frietgezicht]Film lijkt mij uberhaubt zwak. Mensen lijken veel te verwachten van de badguy maar behalve dat hij qua kracht gelijkwaardig is aan CA lijkt het nou niet bepaald een memorabele badguy te worden en Marvel is sowieso beroerd met hun badguys in deze franchise,wat een armoe! Ben ik de enige die alle films gezien heeft ofzo dat de rest zo'n speciale badguy verwacht..quote]

Nope niet d enige, helemaal mee eens dus hier nog een. Gedeelde smart is halve smart toch ;)?

Prometheus69

Avatar

Ik vond alle films wel goed. De één wat beter dan de ander, maar over het algemeen zijn het vermakelijke films.

Wat is de verwachtingspatroon bij zo'n film? Oscar waardige performances? Kom op, het zijn comic verfilmingen en die beoordeel ik alleen op de amusement waarde. En als ze een leuk en acceptabel verhaal weten te brengen dan ben ik helemaal tevreden.

Met de Transformers film vermaak ik mij ook, hoewel de verhaallijnen in de films vaak een rommeltje vormen. Michael Bay is kundig in het zo mooi mogelijk in beeld brengen van de actie en dat verhoogd wel de amusement waarde. Bij de Transformers films kan ik ook wel een waslijst van negatieve dingen opschrijven, maar dan vind je geen enkele film meer goed.

benjamin

Avatar

Prometheus69 "Wat is de verwachtingspatroon bij zo'n film? Oscar waardige performances? Kom op, het zijn comic verfilmingen en die beoordeel ik alleen op de amusement waarde. "


Waarom willen altijd mensen suggereren dat iemand iets anders verwacht van dit soort films?

Prometheus69

Avatar

benjamin "Waarom willen altijd mensen suggereren dat iemand iets anders verwacht van dit soort films?"


Omdat sommigen zich wel heel negatief uitlaten over een comic verfilming. Het is slechts een mening en dat mag.. ik vind de films wel heel leuk en vind het knap, dat een verhaal uit de comic op zo'n manier kunnen overzetten op film. Maar ik ben een comic fan, dus misschien ben ik een beetje bevooroordeeld.

benjamin

Avatar

Prometheus69 "Omdat sommigen zich wel heel negatief uitlaten over een comic verfilming. Het is slechts een mening en dat mag.."


Maar ik denk niet dat mensen zich negatief uitlaten omdat ze een Oscarwaardig iets verwachten, maar eerder omdat ze het niet entertainend genoeg vinden.

Prometheus69

Avatar

benjamin "Maar ik denk niet dat mensen zich negatief uitlaten omdat ze een Oscarwaardig iets verwachten, maar eerder omdat ze het niet entertainend genoeg vinden."


Ja, dat is natuurlijk heel persoonlijk. Ik vind de Marvel films wel entertainend genoeg. Ligt eraan hoe hoog je de lat legt.

En natuurlijk heb ik ook wel kritische punten. Bij Ironman 2 bijvoorbeeld vond ik de schurk een beetje zwak uitgewerkt. Als je Mickey Rourke binnen haalt, dan kan je daar veel meer mee doen.

Ik ben jarenlang een comic verzamelaar geweest, maar Ironman was nooit mijn favoriet. Daarom vind ik het knap, dat ze toch mijn interesse in de film hebben opgewekt. Natuurlijk komt dat ook door de performance van Robert Downey Jr, die de rol gewoon geweldig speelt.

Frietgezicht

Avatar

Prometheus69 "Ja, dat is natuurlijk heel persoonlijk. Ik vind de Marvel films wel entertainend genoeg. Ligt eraan hoe hoog je de lat legt.

En natuurlijk heb ik ook wel kritische punten. Bij Ironman 2 bijvoorbeeld vond ik de schurk een beetje zwak uitgewerkt. Als je Mickey Rourke binnen haalt, dan kan je daar veel meer mee doen.

Ik ben jarenlang een comic verzamelaar geweest, maar Ironman was nooit mijn favoriet. Daarom vind ik het knap, dat ze toch mijn interesse in de film hebben opgewekt. Natuurlijk komt dat ook door de performance van Robert Downey Jr, die de rol gewoon geweldig speelt."


Ik ben ook jarenlang comic verzamelaar geweest en vind de films vermakelijk tot goed en The Avengers steeg erbovenuit maar de badguys waren op Loki na allemaal weinig soeps.

Vind dat er in bijv de 3 Nolan-films veel betere badguys zitten dan in de 7 films van Marvel.
Gelukkig komt Thanos eraan.

Prometheus69

Avatar

Frietgezicht "Ik ben ook jarenlang comic verzamelaar geweest en vind de films vermakelijk tot goed en The Avengers steeg erbovenuit maar de badguys waren op Loki na allemaal weinig soeps.

Vind dat er in bijv de 3 Nolan-films veel betere badguys zitten dan in de 7 films van Marvel.
Gelukkig komt Thanos eraan."


Ja, dat klopt. Maar de Nolan films vind ik weer van een andere categorie. De meer realistische benadering geeft meer diepgang aan de schurken rollen.

Want vond je de schurken in de voorgaande Batman films wel bijzonder dan? Jack Nicholson speelde wel een goede Joker, maar ik vond hem ook niet buitengewoon. De Burton films vond ik wel leuk, maar dan moet je ook een beetje van zijn filmstijl houden.

Bij de Schumacher films vond ik niet alleen de schurken slecht, maar daar was ook Batman slecht..

Frietgezicht

Avatar

Bij Schumacher was alles slecht maar bij Burton vond ik Pinguin ook prima.

Prometheus69

Avatar

Frietgezicht "Bij Schumacher was alles slecht maar bij Burton vond ik Pinguin ook prima."


Eigenlijk vond ik Danny de Vito in de schurkenrol een iets sterkere rol spelen dan Jack Nicholson.

benjamin

Avatar

Frietgezicht "Ik ben ook jarenlang comic verzamelaar geweest en vind de films vermakelijk tot goed en The Avengers steeg erbovenuit maar de badguys waren op Loki na allemaal weinig soeps."


En dan nog: Loki mag dan wel één van de leukste personages zijn in de Marvelfilms, maar puur als villain gezien vind ik hem ook niet zo goed.

Frietgezicht

Avatar

benjamin "En dan nog: Loki mag dan wel één van de leukste personages zijn in de Marvelfilms, maar puur als villain gezien vind ik hem ook niet zo goed."


Idd. Omdat die natuurlijk het in zijn eentje moest opnemen tegen alle Avengers komt die ook wat slapper over.
Maar voor Thor vond ik hem een prima badguy.
Marvel moet gewoon meer energie gaan steken in badguys. In TA 2 wil ik dat Ultron eruit springt en niet weer Hulk.

Angelater

Avatar

HULK SMASH ULTRON!

Ja, ik ken die Ultron verhaallijn al, dus dat komt wel goed. Er bestaan namelijk meer dan één versie, en allen zijn ze vrij sterk.

nieuwslaatste nieuws

meest populair