Algemeen

DVD releases week 7

Met o.a. Prisoners, Machete Kills en 2 Guns.

door Jim Pedd op 11.02.2014 om 15:42 in Algemeen
Onderstaande titels zijn vanaf deze week te huur op DVD

Prisoners (2013)


Prisoners gaat om een timmerman (Jackman), wiens dochter en haar beste vriendin worden ontvoerd. Als het de politie niet lukt om hen te vinden, neemt hij het recht in eigen handen. Tijdens zijn zoektocht komt hij lijnrecht tegenover een detective (Gyllenhaal) te staan, die de zaak koste wat het kost op wil lossen.

Machete Kills (2013)


In dit vervolg wordt Machete gerekruteerd door de Amerikaanse overheid voor een missie die onmogelijk is voor elke sterveling. Machete moet zijn weg door Mexico vechten om het gestoorde hoofd van een drugskartel en een excentrieke wapenhandelaar aan te pakken. Vooral die laatste is daarbij belangrijk, want de wapenhandelaar wil met behulp van een wapen in de ruimte de wereld onderdompelen in oorlog. Aan Machete dus de taak om een leger van Mexicanen aan te pakken om een plan voor wereldwijde anarchie tegen te houden.

Paranoia (2013)


Adam Cassidy is een ambitieuze technoloog die het ver wil schoppen bij de telecomgigant Wyatt Corporation. Maar na een dure fout wordt hij gechanteerd door de meedogenloze CEO Nicholas Wyatt waardoor hij als spion bij de concurrent moet gaat werken, wat gerund wordt door de oude leermeester van Wyatt, Jock Goddard. Adam boekt al snel succes en belandt in een wereld van boardrooms, privé-clubs en exotische auto's. Maar achter de schermen is hij niet meer dan een pion in het spel van Wyatt en Adam zal een manier moeten vinden om te ontsnappen aan zijn baas, die tot alles in staat is.

De Sneeuwkoningin (2012)


De Sneeuwkoningin maakte de wereld van eeuwige winter, waar de poolwind menselijke zielen doet bekoelen en emoties verdwijnen. Een meisje genaamd Gerda, haar fret Luta en Orm de trol moeten haar broer Kai en de wereld redden.

2 Guns (2013)


In deze op de gelijknamige graphic novel gebaseerde misdaadfilm moeten een narcoticabrigade agent en een specialist van de inlichtingendienst van de marine een onderzoek naar elkaars activiteiten instellen. Op het moment dat blijkt dat het onderzoek is opgezet door de maffia nemen ze het recht in eigen hand.

Runner Runner (2013)


Runner Runner gaat over de student Richie Furst (Timberlake), die via een online pokerspel zijn collegegeld verspeeld. Als de eigenaar, de corrupte Ivan Block (Affleck), weet te traceren, wil Furst hem met zijn probleem confronteren. Uiteindelijk loopt het uit op een soort kat-en-muis-spel.

Monster Pies (2013)

Regie: Lee Galea

Mike heeft zich zolang hij zich kan herinneren eenzaam gevoeld. Tot een nieuwe jongen op school komt, en gevoelens aanwakkert waarvan Mike nooit had durven dromen.

Missionary (2013)


Een alleenstaande moeder raakt verzeild in de problemen als haar romance met een Mormoonse missionaris misloopt. Hij neemt geen genoegen met haar besluit om terug te keren naar haar ex-man, met grote gevolgen.

20 ans d'écart (2013)


De 36-jarige Alica Lantins is een mooie en ambitieuze vrouw. Ze heeft alles in zich om de nieuwe redacteur van het tijdschrift 'Rebel' te worden, maar als ze de knappe Balthazar ontmoet, dreigt die positie in gevaar te komen. Balthazar is namelijk twintig jaar jonger!

Deception (2013)


Een weduwe en verslaggeefster probeert samen met een federale agent het mysterie rond het dubbelleven van haar overleden man Miles op te lossen. Tegelijk wordt een oplichter vrijgelaten die op een zoektocht gaat naar het geld dat Miles van hem heeft gestolen. Terwijl er een romance ontstaat tussen de vrouw en FBI-agent, komen ze lijnrecht tegenover een groep onbekenden te staan.

Force of Execution (2013)


Alexander Coates staat aan het hoofd van een criminele organisatie. Die legt hem bepaald geen windeieren. Maar als Roman Hurst, zijn beste huurmoordenaar, een eenvoudig klusje weet te verprutsen, loopt alles mis. Alexander spaart het leven van zijn protegé Roman, maar verlamt zijn handen zodat hij niet meer aan het werk kan. Maar dan verschijnt Iceman, een meedogenloze moordenaar ten tonele, en moet Roman toch nog aan de slag.


5 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Decepticon

Avatar

Prisoners, Paranoia en Runner Runner ga ik kijken. Prisoners lijkt me fantastisch!
2 guns al gezien, zeer vermakelijke buddy/cop movie.

Maar wat is de carriere van Cuba Gooding Jr. in het slop geraakt zeg, die maakt alleen nog maar direct-to-dvd B voer. Ik vind dat het huren niet eens waard. Kan zo naast de films van Steven Seagal gezet worden. :'(
Zonde van zo'n acteur, want ik zie hem wel graag in films.

JamesBond

Avatar

'Prisoners' voor mij! Smiley face

Frietgezicht

Avatar

Gelukkig was ik lam toen ik Machete Kills keek. Dan is die best leuk.

Banned

Avatar

Kan ik eindelijk Prisoners eens zien. Ook die Metallica film met Dean Dehaan komt deze week uit.

nieuwslaatste nieuws

meest populair