Bioscoopreleases week 7

Welke films gaan deze week allemaal in première?

Onderstaande titels zijn vanaf vandaag te bekijken in de bioscoop. Voor tijden en reserveren gebruik je natuurlijk onze bioscoopagenda

Bekijk de afbeelding

The Monuments Men (2014)


Deze 'The Monuments Men' is gebaseerd op het waargebeurde verhaal van een onwaarschijnlijke groep soldaten in de Tweede Wereldoorlog die van Franklin D. Roosevelt de taak kregen om kunstwerken uit de klauwen van Nazi-dieven te redden en deze werken terug te brengen naar hun oorspronkelijke eigenaars. De missie leek haast onmogelijk; de kunstwerken lagen verborgen achter vijandelijke grenzen en de soldaten waren zeven voormalige directeurs van musea, curators en kunsthistorici. Wonderbaarlijk genoeg kregen de moedige schattenjagers, die zichzelf de 'Monuments Men' noemden het voor elkaar om duizenden jaren aan cultuur te redden uit Hitlers bolwerk.
Bekijk de afbeelding

The Lego Movie (2014)


Lego: The Piece of Resistance vertelt het verhaal van een gewoon Lego mini-figuurtje, dat voor de Master Builer wordt aangezien. Hij wordt daarom gerecruteerd om zich op een queeste te begeven om een gemene Lego-tyrant te stoppen, die het snode plan heeft het universum bij elkaar te lijmen.
Bekijk de afbeelding

RoboCop (2014)


De film speelt zich af in 2028. Het bedrijf OmniCorp levert robots aan het Amerikaanse leger en ze winnen over de hele wereld oorlogen. Het bedrijf wil de technologie nu ook in het eigen land gaan gebruiken. Als Alex Murphy, een vader en politieagent, in Detroit neergeschoten wordt, blijkt hij het perfecte proefkonijn te zijn voor OmniCorp. Murphy wordt tot een half mens, half robot gemaakt, en is al snel weer in staat over de straten van de stad te lopen. Daar moet hij uitdagingen het hoofd bieden die hij als een gewone man nooit had meegemaakt.
Bekijk de afbeelding

That Awkward Moment (2014)


Een romantische komedie over drie singles uit Manhattan die met elkaar een pact hebben gesloten om tijdens hun vrijgezellentijd zoveel mogelijk lol te maken.
Bekijk de afbeelding

Kankerlijers (2014)


Op de afdeling kinderoncologie verblijven drie jongens die zich bijzonder goed amuseren. Hoewel er niet veel reden tot feest lijkt te zijn. Allemaal hebben ze kanker, maar hier gaan ze zo op hun eigen manier mee om. Ze halen grappen uit met de verpleegsters en met andere patiënten. Als op een dag Gina, een beeldschoon 16-jarig meisje in het ziekenhuis opgenomen wordt, verandert alles.
Bekijk de afbeelding

Kooky (2010)


Kuky is het oude speelgoedbeertje van de jonge Ondra. Ondra heeft astma en dus gooit zijn moeder de stoffige Kuky weg. Die nacht droomt Ondra dat Kuky van de vuilnisbelt terug naar zijn oude huis probeert te komen. Het beertje verdwaalt in een bos dat bewoond wordt door rare beesten.
Bekijk de afbeelding

De Superheld (2013)


De elfjarige Modulf ziet zichzelf als een soort superheld doordat hij andere kinderen ervan redt gepest te worden door zelf voor hen de plaats in te nemen. Zo wordt hij door de pestkoppen ondergedompeld in de toiletpot, terwijl de andere kinderen de dans ontspringen. Dan komt Lise bij hem in de klas. Zij vindt zijn theorieën belachelijk en dwingt Modulf zijn positie te heroverwegen.
Bekijk de afbeelding

African Safari (2013)


Stap in bij dierengedragkenner Kevin Richardson en de Keniase natuurbeschermer Mara Douglas-Hamilton, voor deze spectaculaire safari door de mooiste gebieden van Afrika.
Bekijk de afbeelding

A Touch of Sin (2013)


Vier op zichzelf staande verhalen in China, die allemaal om daden van geweld draaien.
Bekijk de afbeelding

K3 Dierenhotel (2014)


Kristel boekt een weekendje in een luxueuze beautyfarm. Datzelfde weekend besluiten Josje en Karen te gaan helpen in het dierenhotel van Bas. Alle drie de meisjes zijn verliefd op hem. De plannen vallen echter in het water, als de gps-apparaten van de meiden per ongeluk verwisseld raken, waardoor ze aankomen op de verkeerde bestemmingen. Dat zorgt voor heel wat hilariteit! Maar als het dierenhotel van Bas in gevaar blijkt te zijn, slaan de meiden de handen in elkaar, om het te redden.


NieuwsFilm

meest populair