Anthony Mackie: "Falcon ook in 'Captain America 3'"

Een officiële aankondiging is het niet, maar gek klinkt het ook niet.

In Captain America: The Winter Soldier maakt de superheld Falcon, gespeeld door Anthony Mackie, zijn opwachting. Het lijkt erop dat hij ook te zien zal zijn in het recent aangekondigde Captain America 3. Mackie vertelde in een gesprek met TotalFilm dat zijn personage nog meer te zien zal zijn in de Marvel-franchise.

”Terwijl de franchise verder gaat zal je meer van mij en Captain America zien. Het pak zal evolueren in de Ultimate look, de hard-leren zwarte look. Het pak dat hij aanheeft in deze film,” vertelde hij over zijn personage, ”is meer een militair pak omdat het de eerste keer is dat je het ziet.”

Een officiële aankondiging is het niet, maar gezien de woorden van Mackie lijkt het zeer waarschijnlijk dat zijn personage terugkeert in de franchise. Heel vreemd is dat niet: praktisch iedereen die in een Marvel-film te zien was, heeft getekend voor meerdere films.

In Cap 2 komt er in de vorm van de Winter Soldier (Sebastian Stan) een nieuwe dreiging op. Aan Steve Rogers (Chris Evans) de taak om zijn pak weer aan te trekken en samen met Natasha Romanoff (Scarlett Johansson) en Falcon de Winter Soldier aan te pakken. De film is vanaf 27 maart in de bioscoop te zien.



NieuwsFilm

meest populair