Frank Miller neemt 'Sin City 3' al in beraad

En 'Sin City: A Dame to Kill For' is bijna afgerond.

In een interview met radiozender Sirius XM zei regisseur Robert Rodriguez dat de definitieve bioscoopversie van Sin City: A Dame to Kill For in concept is afgerond. "Nu is het tijd om de visual effects toe te voegen, zodat het in augustus in première kan gaan."

Ook vertelde hij dat co-regisseur Frank Miller al wil starten met een derde deel. "Ik heb onlangs met Frank Miller de afgeronde versie bekeken. Hij was erg tevreden over het resultaat en had geen opmerkingen. Frank zei "en wat nu met een derde deel...". Hij begon gelijk te vertellen hoe hij het derde deel wil aanpakken," aldus Rodriguez.

Een tweede vervolg is grotendeels afhankelijk van de opbrengst in de bioscoop. Het eerste R-rated deel noteerde in 2005 een redelijke $158 miljoen bij een productiebudget van $40 miljoen. Aan de cast van Sin City 2 zal het niet liggen, aangezien deze bestaat uit onder meer Joseph Gordon-Levitt, Josh Brolin, Eva Green, Mickey Rourke, Jessica Alba, Bruce Willis, Rosario Dawson, Jaime King, Christopher Meloni, Jeremy Piven, Ray Liotta en Juno Temple.

Eigenlijk had Sin City: A Dame to Kill For afgelopen oktober in de bioscoop moeten verschijnen, maar dit werd geannuleerd omdat Rodriguez nog volop bezig was met de productiefase. De Nederlandse releasedatum is geprikt op 28 augustus. Mogelijk kunnen we een (teaser) trailer snel verwelkomen.



NieuwsFilm

meest populair