Bioscoopreleases week 9

Welke films gaan deze week allemaal in première?

Onderstaande titels zijn vanaf vandaag te bekijken in de bioscoop. Voor tijden en reserveren gebruik je natuurlijk onze bioscoopagenda

Bekijk de afbeelding

Nurse 3-D (2013)


Verpleegster Abby Russell verleidt overspelige mannen, om ze vervolgens op brute wijze te vermoorden. Als iemand in het ziekenhuis waar ze werkt zo zijn vermoedens begint te krijgen dat er iets niet helemaal klopt, beginnen de zaken uit de hand te lopen...
Bekijk de afbeelding

Her (2013)


Theodore (Joaquin Phoenix) is een eenzame schrijver. Hij schaft zich een nieuw ontwikkeld besturingssysteem aan dat bestemd is om in alle behoeften van diens gebruiker te voorzien. Tot grote verbazing van Theodore ontspint zich een romantische relatie tussen hem en het besturingssysteem.
Bekijk de afbeelding

Non-Stop (2014)


Bill Marks (Liam Neeson) is een uitgebluste veteraan van de Air Marshals service. Hij beschouwt zijn job niet als een taak die levens kan redden, maar als een kantoorbaantje in de lucht. De vlucht van vandaag zal echter geen routine blijken. Kort na het opstijgen van een transatlantische vlucht van New York naar Londen krijgt hij een reeks mysterieuze tekstberichten die hem bevelen ervoor te zorgen dat de regering het bedrag van 150 miljoen dollar overmaakt op een geheime bankrekening. Indien dit niet gebeurt zal elke twintig minuten een passagier sterven.
Bekijk de afbeelding

Mr. Peabody & Sherman (2014)


Gebruikmakend van zijn meest ingenieuze uitvinding, de WABAC machine, gaan Mr. Peabody en zijn geadopteerde zoontje Sherman terug in de tijd, om wereldveranderende gebeurtenissen zelf mee te maken. Ze vinden zichzelf vervolgens in een race om de geschiedenis te repareren en de toekomst te redden.
Bekijk de afbeelding

Nebraska (2013)


Alexander Payne, de man achter films als Sideways (2004) en The Descendants, is terug met een nieuwe film: Nebraska. Hoofdrollen zijn er voor Bruce Dern en Will Forte. Dern speelt Woody, een man die ervan overtuigd is dat hij een miljoen dollar heeft gewonnen. Daartoe reist hij van Montana naar Nebraska om het geldbedrag op te halen. David, de zoon van Woody, besluit mee te gaan om erop toe te zien dat zijn vader niet in de problemen komt.
Bekijk de afbeelding

Touch of the Light (2012)


Biografie gebaseerd op het leven van het Taiwanese piano-genie Yu-Siang Huang. Geboren in een boerenfamilie is de blinde Siang een nieuwsgierig en voorlijk kind. Gevoel en geluid zijn alles voor hem. Met de liefde van zijn moeder en de steun van zijn familie groeit hij op zonder grenzen, totdat hij naar de universiteit gaat en moet wedijveren met ziende studenten. Hij komt de mooie drankjesverkoper Jie tegen, die graag danseres wil worden, maar de harde realiteit van het leven houdt haar tegen.
Bekijk de afbeelding

L'amour est un crime parfait (2013)


Marc is een professor en vrouwenverslinder. Samen met zijn dominante en excentrieke zus woont hij in een berghutje. Marc zit gevangen tussen zijn werk, het prachtige gebouw van zijn universiteit enerzijds en thuis en de prachtige leefomgeving anderzijds. De uiteenlopende ruimtes weerspiegelen zijn wisselende personaliteit. Een van de ruimtes is waar hij vrouwen ontvangt, de ander is zijn speeltuin. Maar als een van zijn aantrekkelijke studentes verdwijnt, komt haar stiefmoeder naar de campus om het een en ander bij Marc na te vragen.
Bekijk de afbeelding

After the Tone (2014)


Hoe ga je ermee om als een dierbare plotseling verdwijnt? Kun je doorgaan met het leven terwijl je wacht op de terugkeer van die persoon?


NieuwsFilm

meest populair