TV-tips voor komende week

Welke films wil je niet missen?

Iedere dag kiest FilmTotaal een filmtip uit. Dit zijn onze keuzes voor komende week. Alle films voor vandaag kan je bekijken in het Filmsoptv overzicht. Mocht je zelf een website of APP willen maken met deze films gebruik dan onze API.

Bekijk de afbeelding

Tomorrow, When the War Began (2010)

Zaterdag 8 maart om 20:00 op RTL5

De film, gebaseerd op een boek van John Marsden, volgt 8 vrienden van de middelbare school in een plattelandsstad wiens levens op hun kop komen te staan als er plotseling een gewelddadige oorlog uitbreekt. Afgescheiden van familie en vrienden moeten de tieners leren hoe te ontsnappen, overleven en terug te vechten.
Bekijk de afbeelding

Back to the Future Part II (1989)

Zondag 9 maart om 20:00 op FOX

Marty komt net met zijn tijdmachine-auto terug uit 1955 als uitvinder Dr. Emmett Brown hem komt vertellen dat zijn toekomstige kinderen in gevaar zijn. Samen gaan ze naar het jaar 2015, maar daar wordt de tijdmachine gestolen.
Bekijk de afbeelding

Safe House (2012)

Maandag 10 maart om 20:30 op Veronica

Actiethriller met Denzel Washington als Tobin Frost, een overgelopen CIA-agent die onherstelbare schade heeft toegebracht aan de Verenigde Staten door staatsgeheimen te verkopen. Na jarenlang te zijn opgejaagd, wordt hij in Zuid-Afrika opgepakt en ondergebracht in het lokale Safe House waar Matt Weston (Ryan Reynolds) de leiding heeft. De levensgevaarlijke Frost is nauwelijks binnen of het Safe House wordt aangevallen. De onervaren Weston weet op het nippertje met Frost te ontsnappen. Terwijl ze achtervolgd worden door meedogenloze huurmoordenaars, probeert Weston te achterhalen wie er achter dit complot zit.
Bekijk de afbeelding

Collateral (2004)

Dinsdag 11 maart om 20:30 op RTL7

Max (Foxx) is een taxichauffeur in Los Angeles die door een huurmoordenaar (Cruise) gedwongen wordt om een rit door de stad te maken. Onderweg werkt de moordenaar tijdens zijn stops een lijst van slachtoffers af. Ruffalo speelt de agent die de moordenaar achtervolgt.
Bekijk de afbeelding

What Lies Beneath (2000)

Woensdag 12 maart om 20:30 op RTL8

Norman is weduwnaar en professor aan de universiteit. Hij is hertrouwd met Claire, die een dochter uit haar vorig huwelijk heeft. Wanneer er in de nabije omgeving van Norman en Claire een moord plaatsvindt, wordt Claire achterdochtig en onderzoekt de zaak. Vanaf dan vinden er vreemde gebeurtenissen plaats.
Bekijk de afbeelding

Ocean's Eleven (2001)

Donderdag 13 maart om 20:30 op Veronica

Nog geen 24 uur na zijn voorwaardelijke vrijlating uit de gevangenis is Danny Ocean alweer bezig met het plannen van zijn volgende misdaad: de meest geavanceerde casinoberoving aller tijden.
Bekijk de afbeelding

Control (2007)

Vrijdag 14 maart om 23:15 op NED2

Ian Curtis wil aan het verstikkende leven in een klein Engels stadje in de seventies ontsnappen. Net als zijn muzikale idolen David Bowie en Iggy Pop, sluit hij aan bij een band. Zijn muzikale ambities werpen al gauw vruchten af. De angsten en gevoelens die zijn muziek voeden, beginnen echter al snel aan hem te knagen. Ian verzaakt zijn rol als echtgenoot en vader van een dochter omwille van een nieuwe liefde en de groeiende aspiraties van zijn band. Die spanning speelt zijn gezondheid parten. Bovenop zijn schuldgevoel en depressie krijgt hij ook nog eens af te rekenen met epilepsie. De man bezwijkt onder het gewicht dat op zijn schouders rust en wordt verteerd door zijn gekwelde geest.


NieuwsFilm

meest populair