Eerste trailer Franse horrorfilm 'Among the Living'

Van het regisseursduo dat eerder de Franse gruwelen Inside en Livide maakte.

De eerste trailer van de veelbelovende Franse horrorfilm Among the Living staat nu online. De film is het nieuwste project van het Franse regisseursduo Julien Maury en Alexandre Bustillo, die eerder verantwoordelijk waren voor de horrorfilms Inside en Livide (twee dikke aanraders voor kijkers met een sterke maag).

De film ging in premiere tijdens het SXSW Film Festival, dat momenteel bezig is in Austin, Texas. Het verhaal van Among the Living wordt als volgt omschreven:

Victor, Dan en Tom hebben besloten te spijbelen om te kunnen ronddwalen op een verlaten filmset. Eenmaal aangekomen zien ze hoe een vrouw gewikkeld in kettingen door een veld wordt gesleept door een man met een clownsmasker. Als de gemaskerde man de jochies ziet, rennen ze onmiddellijk weg. Voordat ze ontsnappen zien ze echter iets dat ze niet hadden mogen zien. Bang om gepakt te worden door de gemaskerde man, gaan de jongens naar de politie. De politie gelooft ze de jongens echter niet, en doen niks met hun verhaal. Diezelfde nacht breekt er iemand in bij de jongens, die het op ze gemunt heeft...

Chloe Coulloud, Lannick Gautry, Francis Renaud en Beatrice Dalle (Inside) spelen de hoofdrollen in Among the Living.



NieuwsFilm

meest populair