Twee fraaie posters 'Maleficent' met Angelina Jolie

En een eerste blik op de drie feeën Knotgrass, Flittle en Thistletwit.

Het eerstvolgende Walt Disney live-action sprookje, Maleficent, verschijnt aankomende zomer in de bioscoop. Dit keer is het actrice Angelina Jolie die het aandurft om in de schoenen te stappen van een bekend sprookjesfiguur.

Uiteraard is Jolie's Malafide / Maleficent niet het enige personage. Ook zijn de drie feeën, in de film Pixies genaamd, te zien. Hieronder zie je een eerste goede indruk op actrices Imelda Staunton, Lesley Manville en Juno Temple, die respectievelijk de rollen spelen van Knotgrass, Flittle en Thistletwit.



Bovenstaande foto stond in de laatste editie van Entertainment Weekly. Op de website van het medium stond ook een foto van Jolie en haar vijf jaar oude dochter Vivienne die in Maleficent de rol speelt van een jonge Princess Aurora:



Daarnaast zijn er twee redelijk nette posters verschenen van Maleficent, waarin de rol van de volwassen Princess Aurora is weggelegd voor Elle Fanning. Ook Sharlto Copley heeft een rol. Vanaf 29 mei draait de film van regisseur Robert Stromberg in de Nederlandse bioscoop.



NieuwsFilm

meest populair