Post-credits scène 'Captain America: The Winter Soldier' onthuld

Let op: spoilers!

Eind deze maand gaat Marvel-film Captain America: The Winter Soldier in première. De Belgische website Brainfreeze heeft alvast een recensie van de film geplaatst, en in die recensie wordt meteen gemeld wat we van de post-credits scène kunnen verwachten. Mocht je het liever niet weten, lees van niet verder. Na de trailer gaat dit bericht verder.



Volgens Brainfreeze heeft de film zoals tegenwoordig gebruikelijk is bij Marvel twee post-credits scènes. De eerste daarvan laat Baron von Strucker (Thomas Kretschmann) zien. Hij heeft de scepter van Loki te pakken gekregen en ook twee gevangenen: Quicksilver (Aaron Taylor-Johnson) en Scarlet Witch (Elizabeth Olsen). We zien Quicksilver door zijn cel stuiteren en hoe de Scarlet Witch blokken op elkaar stapelt met haar gedachten. Von Strucker verkondigt vervolgens dat de tijd van wonderen nabij is.

In de tweede scène van de film bezoekt de Winter Soldier (Sebastian Stan) een Captain America-tentoonstelling in het Smithsonian museum. Daar stuit hij op wat informatie over James ‘Bucky’ Barnes. Hij heeft eindelijk door dat Captain America de waarheid sprak over zijn identiteit.

NieuwsFilm

meest populair