DVD releases week 11

Met o.a. Thor: The Dark World, The Counselor en Het Diner.

Onderstaande titels zijn vanaf deze week te huur op DVD

Bekijk de afbeelding

Last Vegas (2013)


'Last Vegas', dat omschreven wordt als "Grumpy Old Men meets The Hangover", gaat over vier beste vrienden die inmiddels ver in de zestig zijn. Ze besluiten even te vluchten voor hun pensioen en geven in Las Vegas een bachelor party voor de enige van het viertal die nog single is.
Bekijk de afbeelding

Nothing Left to Fear (2013)


Nothing to Fear volgt een jonge familie die opnieuw wil beginnen in een klein dorpje in Kansas. Dan worden ze geteisterd door een eeuwenoude demon met een onlesbare dorst naar bloed.
Bekijk de afbeelding

Better Living Through Chemistry (2014)


Een getrouwde vrouw (Olivia Wilde) verleidt een getrouwde man (Sam Rockwell) tot een leven vol seks en drugs. Hun avonturen nemen extreme vormen aan, en dan vooral als ze besluiten elkaars partners te vermoorden.
Bekijk de afbeelding

Thor: The Dark World (2013)


Dit vervolg speelt af na de gebeurtenissen van Thor en The Avengers. Thor probeert de vrede in kosmos te herstellen wanneer hij plots wordt geteisterd door een oud ras, onder leiding van de boosaardige Malekith, dat het universum opnieuw wil hullen in duisternis.
Bekijk de afbeelding

The Counselor (2013)


'The Counselor' gaat over een gerespecteerde advocaat (Fassbender) die denkt dat hij slim genoeg is om zich aan de drugshandel te wagen zonder in de criminaliteit te verzeilen. Maar de realiteit heeft hem al snel ongelijk als hij te maken krijgt met de criminelen Reiner (Bardem) en Westray (Pitt).
Bekijk de afbeelding

The Fifth Estate (2013)


Centraal in 'The Fifth Estate' staat de manier waarop Assange samenwerkte met internationale kranten om de gelekte documenten naar buiten te brengen. Zoals bekend verliep dat niet altijd even prettig, met stopgezette samenwerkingsverbanden als gevolg.
Bekijk de afbeelding

Bad Milo! (2013)


In Bad Milo barst Ken (Marino) van de stress, aangezien zowel zijn werk als zijn familie enorm veel van hem vraagt. Het is zelfs zo erg dat hij er een enorme buikpijn van krijgt. Als het hem echt teveel wordt, kruipt er opeens het monstertje Milo uit zijn kont... Milo heeft één doel: wraak nemen op iedereen die Ken dwarszit!
Bekijk de afbeelding

Het Diner (2013)


Serge, een politicus in de race voor het premierschap, en Paul, een mislukte geschiedenisleraar maar nu huisman, zijn broers. Ze gaan uit eten met hun vrouwen, Babette en Claire. Er wordt over koetjes en kalfjes gesproken, maar er heerst een duidelijk spanning. Ze zijn samengekomen om over één onderwerp te spreken, maar vermijden dat koste wat het kost: hun kinderen. Want hoever moet je gaan om als ouder je kind te beschermen?
Bekijk de afbeelding

Blackbird (2012)


Een van de maatschappij vervreemde tiener plaatst op het internet een bedreiging. Hij veroorzaakt daarmee een angststorm in de kleine gemeenschap waarin hij woont.
Bekijk de afbeelding

Twenty Feet from Stardom (2013)


Achtergrondzangers leven in een wereld net achter de spotlight. Hun stemmen brengen harmonie naar de grootste bands van de wereld, maar nooit kregen we een goed beeld van wat voor leven deze zangers hebben. Tot nu.
Bekijk de afbeelding

Cloudburst (2011)


Een lesbisch koppel ontsnapt van het bejaardentehuis waar ze wonen en gaan naar Canada om te trouwen. Onderweg pikken ze een jonge, mannelijke lifter op.
Bekijk de afbeelding

Ninja: Shadow of a Tear (2013)


Het leven van martial-arts meester Casey Bowman verwoest door een daad van geweld. In zijn zoektocht op wraak op de sinistere drugsbaron Goro moet hij een onzichtbare maar keiharde strijder worden.
Bekijk de afbeelding

Magic Boys (2012)


De meedogenloze gangster Jack Varga heeft een rekening te vereffenen met een voormalig partner, drugsbaron Terrence Anderson. Hij martelt de accountant van Terrence, en executeert hem. David en zijn beste vriend Boli zijn daar getuige van, maar de twee weten te ontkomen. In Londen gaan ze aan de slag bij de Magic Boys, als mannelijke strippers. Maar wat ze niet weten, is dat de Magic Boys in het geniep werken voor Varga.
Bekijk de afbeelding

Skumtimmen (2013)


Het is een grijze septemberdag in 1973. Vlak voor de kust van Zweden loopt de vijfjarige Jens Davidsson de mist in. Hij verwijnt spoorloos. Maar, twintig jaar later, krijgt zijn opa een pakketje met daarin één van de sandaaltjes die Jens droeg op de dag van zijn verdwijning. Met slechts een handvol aanwijzingen, gaan zijn opa en diens dochter Julie op onderzoek uit. De sporen leiden naar Nils Kant, een seriemoordenaar die in de jaren zestig van het eiland wegvluchtte en zou zijn gestorven. De meeslepende zoektocht leidt tot een onverwachte en schokkende ontknoping.
Bekijk de afbeelding

Nacht über Berlin (2013)


Begin jaren dertig leert Henny Dallgow, een zangeres, de pacifistische Jood Albert Goldmann kennen. Henny is een rijkeluisdochter en helpt Albert uit de brand. Maar dat ze haar geld verdient door te zingen in een nachtclub, daar heeft hij moeite mee.
Bekijk de afbeelding

Den som söker (2013)


Tuva heeft haar ouders verloren door een auto-ongeluk. Ze krijgt de weinig nobele taak toegewezen het huis op te ruimen. In een lade van de studeerkamer van haar vader ontdekt ze wat papierwerk, waaruit blijkt dat ze geadopteerd is. Dat leidt tot een zoektocht naar haar biologische moeder, die Tuva tot Zweden voert. Daar stuit ze echter op een vijandige lokale bevolking, en angstaanjagende verschijningen.
Bekijk de afbeelding

Bad Country (2014)


Het waargebeurde verhaal volgt rechercheur Bud Carter en diens arrestatie van Jesse Weiland, een huurmoordenaar van een crimineel syndicaat. Weiland is bang om levenslang te krijgen en besluit de informant van Carter te worden. De grote baas van het syndicaat, Lutin Adams, ontdekt dat Weiland inmiddels voor de politie werkt en uit wraak vermoordt hij zijn familie. Uiteraard wil Weiland op zijn beurt ook weer wraak nemen op Adams, wat het werk van Carter er allemaal niet makkelijker op maakt.
Bekijk de afbeelding

Bless Me, Ultima (2013)


Een drama dat zich afspeelt in New Mexico, tijdens de Tweede Wereldoorlog. De focus ligt op de relatie van een jonge man en een oudere vrouw. Samen proberen ze om te gaan met de strijd tussen goed en kwaad die zich in hun dorpje afspeelt.
Bekijk de afbeelding

9 mois ferme (2013)


Ariane Felder is een jonge rechter die er een strenge moraal op nahoudt. Ze is overtuigd single, maar dat leven komt in de war. Ze is zwanger van Bob, een misdadiger die vervolgd wordt voor geweldpleging...
Bekijk de afbeelding

Home Run (2013)

Regie: David Boyd

Een professionele honkballer wordt gedwongen in rehab te gaan. Hij gaat terug naar zijn thuisstad, en wil vrede krijgen met zijn verleden. Daarom wordt hij coach van een mislukt Little League team.
Bekijk de afbeelding

Goat (2013)


Bobby Baldano komt thuis na het uitzitten van een gevangenisstraf. Hij is niet van plan op het rechte pad te blijven en besluit zich opnieuw in de criminaliteit te storten.


NieuwsFilm

meest populair