'The Last of Us' wordt direct op spel gebaseerd

En er komt mogelijk een vervolg op.

Onlangs werden de geruchten over een mogelijke verfilming van het spel The Last of Us bevestigd. In een gesprek met IGN ging spelbedenker Neil Druckmann, die betrokken is bij de verfilming, in op het spel. Hij vertelde dat de film echt een verfilming wordt van het verhaal van het spel.

”Het is een verfilming van het verhaal van The Last of Us,” begon Druckmann. ”We weten nog niet hoe we dat doen, hoe we het verhaal passend voor een film maken en rekening houden met de unieke kwaliteiten van film… Dat weten we nog niet. We raken pas de oppervlakte.”

Voor de gamers onder ons bracht hij ook nog wat interessant nieuws over een vervolg op het spel. ”We weten het nog niet zeker,” vertelde hij daarover. ”We kijken er nog naar, brainstormen nog en zullen zien waar dat ons brengt.”

Tot slot onthulde acteur Troy Baker, die zich voor het spel leende om de stem van hoofdpersoon Joel in te spreken, dat hij de rol graag nog eens zou spelen, ook in een film. En mocht het nodig zijn, keert hij ook graag terug voor het eventuele vervolg op het spel.



NieuwsFilm

meest populair