DVD releases week 12

Met o.a. The Hunger Games: Catching Fire, Mees Kees op Kamp en Mannenharten.

Onderstaande titels zijn vanaf deze week te huur op DVD

Bekijk de afbeelding

The Hunger Games: Catching Fire (2013)


Nu de Hongerspelen voorbij zijn blijkt dat de centrale regering nog wat in petto heeft voor Katniss en Peeta. De 75ste editie komt er namelijk aan en daarbij moeten alle winnaars van vorige edities wederom meedoen aan de Spelen.
Bekijk de afbeelding

Diana (2013)


Een portret van Lady Diana, prinses van Wales. We volgen Diana tijdens haar laatste twee levensjaren en zien hoe zij langzaam haar ware geluk vind en persoonlijke successen haalt. Diana groeit uit tot een belangrijk internationale campagnevoerder en strijd voor de rechten van de mens. Maar dan ontmoet zij Dr. Hasnat Kahn met wie ze een geheime affaire begint....
Bekijk de afbeelding

Samsara (2011)

Regie: Ron Fricke

Regisseur Ron Fricke (Baraka) gebruikt 70mm fotografie om de verbintenis tussen menselijkheid en de rest van de natuur te ontdekken en te verklaren. Daartoe wordt er ingezoomd op de wonderen van de wereld en de spiritualiteit van de mens.
Bekijk de afbeelding

What Maisie Knew (2012)


De titelrol is voor de jonge nieuwkomer Onata Aprile, die een meisje speelt dat de dupe wordt van het feit dat haar ouders gaan scheiden. Haar moeder (Moore) was ooit een rockster en haar vader (Coogan) handelt in kunst. Na een pijnlijke scheiding hertrouwen beide ouders met respectievelijk Lincoln (Skarsgård) en Margo (Joanna Vanderham) en de rust lijkt wedergekeerd voor Maisie. Maar dan worden Lincoln en Margo toevalligerwijs verliefd op elkaar en begint de ellende voor Maisie weer van vooraf aan.
Bekijk de afbeelding

Sanitarium (2013)


'Sanitarium' bestaat uit drie verhalen, gebaseerd op drie specifieke patiënten van een psychiatrische inrichting. Elk verhaal begint met Dr. Stenson, de primaire arts van het sanatorium, die een reactie geeft op de recente komst van een nieuwe patiënt. De drie patiënten hebben elk verschillende symptomen. Een lijkt zelfs paranormaal begaafd te zijn. Wanneer Dr. Stenson spreekt begint het gegriezel.
Bekijk de afbeelding

Getaway (2013)


In de actiemisdaadfilm 'Getaway' dwingt een mysterieus persoon de oud-racecoureur Brent Magna (Hawke) allerlei opdrachten uit te voeren om zijn ontvoerde vrouw terug te krijgen. Samen met de jonge hacker The Kid (Gomez) als zijn enige bondgenoot volgt Magna de orders op, terwijl ze in de gaten gehouden worden via camera's die in de auto zijn geïnstalleerd.
Bekijk de afbeelding

Empire State (2013)


'Empire State' is gebaseerd op het waargebeurde verhaal van een roof uit 1982 die 11 miljoen dollar opleverde. Hemsworth speelt een beveiliger die werkzaam is bij een bedrijf dat handelt in gepantserde wagens. Hij tipt zijn beste vriend (Michael Angarano) over de slechte beveiliging van het bedrijf en samen gaan ze er met een enorm bedrag vandoor. Ze worden echter op de hielen gezeten door enerzijds lokale criminelen en anderzijds de politie, waaronder Johnson.
Bekijk de afbeelding

Elle s'en va (2013)


Een vrouw heeft te maken met een mislukte relatie en een restaurant dat op de rand van de afgrond staat. Daarom besluit ze samen met haar kleinzoon op een roadtrip te gaan.
Bekijk de afbeelding

Mannenharten (2013)


Het verhaal van zes stadse mannen in een sportschool, op een keerpunt in hun leven. Ze zijn op zoek naar hun plek in het leven en naar degene die ze aan hun zijde willen. Verbonden door de uren waarin ze zich in het zweet werken, leren we ze allemaal kennen. Bijvoorbeeld het verlegen type, zoekend naar een vrouw voor het leven. Of de man die al jaren bezet is, maar in paniek raakt door zijn naderende vaderschap.
Bekijk de afbeelding

La tendresse (2013)


Tijdens een trip van Brussel naar de toppen van de Alpen maken we kennis met een koppel dat al vijftien jaar gescheiden is en nu twee dagen met elkaar doorbrengt. Ze gaan samen hun zoon ophalen die na een zwaar ski-ongeval in het ziekenhuis ligt. Na verloop van tijd maakt de bitterheid die na de liefde kwam plaats voor een zachter gevoel ... tederheid misschien?
Bekijk de afbeelding

Grzeli nateli dgeebi (2013)


Deze film speelt zich af in de Georgische hoofdstad Tblisi, in 1992. De vrienden Eka en Natia willen hun jeugd achter zich laten en negeren de normen van de samenleving om aan hun turbulente leven te ontsnappen.
Bekijk de afbeelding

Mees Kees op kamp (2013)


In deze vervolgfilm op het zeer succesvolle Mees Kees, volgen we Mees Kees, Tobias en Sep tijdens hun schoolkamp. Wanneer de strenge directrice Dreus plotseling het kamp moet verlaten, is het aan Mees Kees om alles in goede banen te leiden. Maar of dat goed gaat...
Bekijk de afbeelding

What Doesn't Kill You (2008)


Paulie en Brian kennen elkaar al sinds hun jeugd. Ze groeiden op in een Iers-katholieke omgeving en zijn gewend aan overvallen. Als kind besloten ze iets af te leveren aan een lokale gangster, en daardoor raakten ze aan een gewelddadig leventje verslaafd. Vijftien jaar later zitten ze vastegeroest in dit leven met makkelijk geld. Brians vrouw kan daar niet meer tegen, en daardoor komt hun relatie onder druk te staan. Tegelijk is er nog de detective Morgan die het op de twee vrienden voorzien heeft.
Bekijk de afbeelding

Revenge for Jolly! (2012)


Harry's hond Jolly is dood. Hij wil wraak en gaat samen met zijn demente neef Cecil op zoek naar de moordenaar. Samen vernietigen ze alles wat hen daarbij in de weg staat.
Bekijk de afbeelding

Knight of the Dead (2013)


Na een jarenlange reis vol geweld heeft een drietal kruisvaarders eindelijk de heilige graal weten te bemachtigen. Ze worden echter achterna gezeten door een grote groep plunderaars en gedwongen door de Vallei van de Zwarte Dood te reizen, waar ondoden rondwaren.


NieuwsFilm

meest populair