IMAX-poster 'Captain America: The Winter Soldier'

Fraai roodgekleurd affiche, twee nieuwe tv-spots én check de eerste elf minuten van de film!

Zoals het hoort bij blockbusters die ook in de IMAX-zaal verschijnen, heeft Marvel Studios een speciaal IMAX-affiche vrijgegeven voor Captain America: The Winter Soldier van het regie-duo Anthony en Joe Russo. De poster is gebaseerd op de reeks eerder verschenen roodgekleurde personageposters, die op hun beurt al afgeleid zijn van de originelen. Bekijk de poster verderop in dit bericht.

Tevens kun je kijken naar de eerste elf minuten van de superheldenfilm. Helaas is er geen rechtstreekse video te vinden. Op deze website is de uitgebreide clip nog te zien of klik op onderstaand plaatje:

...ook deze is ondertussen verwijderd


Met personages als Captain America (Chris Evans), Black Widow (Scarlett Johansson) en Nicky Fury (Samuel L. Jackson), The Falcon (Anthony Mackie), Crossbones (Frank Grillo), Batroc the Leaper (Georges St-Pierre), Alexander Pierce (Robert Redford), Maria Hill (Cobie Smulders), Howard Stark (Dominic Cooper), The Winter Soldier (Sebastian Stan), Agent 13 (Emily VanCamp), Peggy Carter (Hayley Atwell) en Arnim Zola (Toby Jones) draait het $170 miljoen kostende The Winter Soldier vanaf 27 maart in de Nederlandse (3D/IMAX) bioscoop.

muisklik voor een vergroting



In The Winter Soldier heeft Steve Rogers a.k.a. Captain America moeite met zijn rol in de moderne wereld. Samen met Natasha Romanoff, alias Black Widow, trekt hij ten strijde om een sterke maar geheimzinnige vijand te bestrijden, die zich verstopt in het hedendaagse Washington.

Hieronder ook twee nieuwe tv-spots:




NieuwsFilm

meest populair