Bioscoopreleases week 12

Welke films gaan deze week allemaal in première?

Onderstaande titels zijn vanaf vandaag te bekijken in de bioscoop. Voor tijden en reserveren gebruik je natuurlijk onze bioscoopagenda

Bekijk de afbeelding

August: Osage County (2013)

Regie: John Wells

'August: Osage County' werpt een blik op de vrouwen binnen de familie Weston, die uit elkaar zijn gegroeid maar door een familiecrisis noodgedwongen weer met elkaar te maken krijgen. Ze zien elkaar weer in het huis waar zij ooit met elkaar opgroeiden en krijgen ook nog eens te maken met de labiele vrouw door wie ze destijds werden opgevoed.
Bekijk de afbeelding

Grudge Match (2013)


De gepensioneerde boksers Billy "The Kid" McGuigan en Henry "Razor" Sharp, zijn rivalen voor het leven. Dan moeten ze nog één keer de ring in voor een laatste grudge match, 50 jaar na hun laatste gevecht tegen elkaar.
Bekijk de afbeelding

Endless Love (2014)


Het verhaal van een bevoordeelde vrouw en een charismatische man die meteen verliefd op elkaar worden. Hun ouders proberen hen uit elkaar te houden.
Bekijk de afbeelding

3 Days to Kill (2014)

Regie: McG

'3 Days to Kill' gaat over een op sterven liggende geheim agent die besluit om met pensioen te gaan om weer een band op te bouwen met zijn vervreemde familie. Maar dan geeft zijn werkgever hem toegang tot een medicijn waarmee zijn leven zou kunnen worden gered. In ruil hiervoor moet hij wel nog één laatste opdracht uitvoeren.
Bekijk de afbeelding

Ain't Them Bodies Saints (2013)


In 'Ain't Them Bodies Saints' wordt het verhaal van Bob Muldoon (Affleck) en Ruth Guthrie (Mara) verteld. Zij worden na een schietpartij in de heuvels van Texas eindelijk opgepakt na een lange reeks van misdaden. Ondanks dat het Ruth is die een van de politieagenten verwondt, neemt Bob de schuld op zich. Hij komt in de gevangenis terecht, maar ontsnapt vier jaar later. Hij gaat op zoek naar Ruth en hun dochtertje, dat geboren is tijdens zijn gevangenschap.
Bekijk de afbeelding

Il était une forêt (2013)


Jarenlang maakte Luc Jacquet opnames van de natuur en de dierenwereld. In deze film zien we de geboorte van een tropisch bos.


NieuwsFilm

meest populair