Algemeen

TV-tips voor komende week

Welke films wil je niet missen?

door Jim Pedd op 28.03.2014 om 18:06 in Algemeen
Iedere dag kiest FilmTotaal een filmtip uit. Dit zijn onze keuzes voor komende week. Alle films voor vandaag kan je bekijken in het Filmsoptv overzicht. Mocht je zelf een website of APP willen maken met deze films gebruik dan onze API.

Shooter (2007)

Zaterdag 29 maart om 22:00 op RTL5

Voormalig huurmoordenaar Bob Lee Swagger leidt een teruggetrokken leven, maar komt weer in actie als hij erachter komt dat er een complot bestaat om de Amerikaanse president te vermoorden. Hij blijkt er te worden ingeluisd en krijgt de schuld van de moordpoging. Hij slaat op de vlucht om de ware moordenaar te vinden....

The Others (2001)

Zondag 30 maart om 20:00 op FOX

Kanaaleiland Jersey, 1945. De Tweede Wereldoorlog is voorbij en de echtgenoot van Grace (Nicole Kidman) is niet teruggekeerd van het front. In haar Victoriaanse landhuis voedt zij alleen haar kinderen op binnen de beklemmende beperkingen van haar strikte religieuze opvattingen. Haar kinderen lijden aan een vreemde ziekte: ze mogen niet worden blootgesteld aan zonlicht. Wanneer drie bedienden worden aangenomen, moeten ze zich houden aan een zeer belangrijke regel: het huis moet altijd schemerig worden gehouden en geen twee deuren mogen tegelijk open staan. Op angstaanjagende wijze wordt duidelijk waarom....

The Next Three Days (2010)

Maandag 31 maart om 20:30 op Veronica

Russell speelt een leraar die zijn vrouw (Elizabeth Banks) wil redden. Zij is opgepakt voor een moord, waarvan ze zweert dat ze hem niet gepleegd heeft.

First Blood (1982)

Dinsdag 1 april om 20:30 op RTL7

John Rambo heeft gevochten in Vietnam en komt terug in Amerika. Hij heeft moeite om te integreren in het burgerlijk leven en voelt zich een buitenstaander. Hij wordt continu gevolgd door sheriff Teasle die Rambo niet vertrouwt. Rambo wordt onschuldig opgepakt en gevangen genomen. Hij ontsnapt en vlucht de bossen in. De sheriff achtervolgt Rambo maar kan hem niet te pakken krijgen. Daarom roept hij de hulp in van kolonel Trautman die Rambo heeft opgeleid. Rambo voelt zich bedrogen en verraden.

Morning Glory (2010)

Woensdag 2 april om 20:30 op RTL5

Wanneer Becky Fuller (Rachel McAdams) een baan krijgt bij de slecht bekeken ochtendshow 'Daybreak', besluit zij om het programma in een nieuw jasje te steken door de legendarische tv-presentator Mike Pomeroy (Harrison Ford) aan te nemen. Helaas weigert Pomeroy om geijkte onderwerpen als gossip, het weerbericht en de laatste mode te presenteren. En hij wil dit al helemaal niet doen met zijn co-presentatrice Colleen Peck (Diane Keaton), een voormalige winnares van Miss-verkiezingen die maar al te graag luchtige nieuwtjes bespreekt. Mike en Colleen liggen zowel tijdens de opnames als daarbuiten met elkaar overhoop. En als Becky ook nog een heftige affaire begint met collega-producent Adam Bennett (Patrick Wilson) komt haar hele leven op z'n kop te staan: haar relatie, haar reputatie, haar baan en haar programma...

Air Force One (1997)

Donderdag 3 april om 20:30 op Veronica

Russische en Amerikaanse troepen hebben de handen in elkaar geslagen om generaal Radek uit te schakelen. Hij is een gevaarlijke terrorist die over een groot nucleair arsenaal beschikt waarmee hij de westerse wereld bedreigt. De Amerikaanse president James Marshall keert inmiddels met een speciaal vliegtuig, Air Force One, vanuit Moskou terug naar Washington. Aan boord bevinden zich zijn echtgenote Grace, zijn twaalfjarige dochter Alice en enkele leden van de regering. Maar een handvol terroristen die Radek steunen weten in het vliegtuig binnen te dringe

Norwegian Wood (2010)

Vrijdag 4 april om 23:15 op NED2

De film volgt Toru Watanabe, een man die terugblikt op zijn studentenleven. Tijdens zijn studententijd ontwikkelt hij een bijzondere relatie met twee jonge vrouwen. Enerzijds met de mooie, maar emotioneel getekende Naoko en anderzijds met de uitbundige jonge vrouw Midori.


5 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

benjamin

Avatar

Leuke keuzes nog deze week.

mooffie

Avatar

Waarom wordt Steven Seagal weer genegeerd?
Standaard elke zaterdagavond film van de dag.

Blockbuster

Avatar

Norwegian Wood? Nooit van gehoord. Doe dan Stranger Than Fiction, een Will Ferrell film die wél te pruimen is. ;) Act Of Valor is ook leuk!

Geen fan van Angelina Jolie (zaterdag 3 x), Jim? :P Vanavond ook Paranormal Activity. Morgen meer creepy shit: The Others, zeker dé tip van de week. T+)

benjamin

Avatar

Blockbuster "Norwegian Wood? Nooit van gehoord. Doe dan Stranger Than Fiction, een Will Ferrell film die wél te pruimen is. "


Wat is dat nu voor redenering - het woord 'tip' houdt toch in dat je mensen eens een nieuwe film leert kennen, dingen aanraden die iedereen toch kent is wat nutteloos. Juist een uitstekende keuze van FT.

Jim

Avatar

Blockbuster "Norwegian Wood? Nooit van gehoord. Doe dan Stranger Than Fiction, een Will Ferrell film die wél te pruimen is. ;) Act Of Valor is ook leuk!

Geen fan van Angelina Jolie (zaterdag 3 x), Jim? :P Vanavond ook Paranormal Activity. Morgen meer creepy shit: The Others, zeker dé tip van de week. T+)"

Heel bewust voor Norwegian Wood gekozen! Voor alle fans van Murakami onder ons Smiley face
Angelina Jolie heb ik niet bewust niet voor gekozen eerlijk gezegd..

NieuwsFilm