Emily VanCamp: Marvel heeft grote plannen met Agent 13

Wat die toekomst precies inhoudt?

In Captain America: The Winter Soldier speelt Emily VanCamp een nieuw personage van het Marvel Cinematic Universe: Sharon Carter / Agent 13. In gesprek met MTV News vertelde de actrice dat Marvel grote plannen heeft met haar personage.

”Ze zijn nog bezig met het planten van de zaadjes voor dit personage,” vertelde ze. ”Ik denk dat Marvel er wel van houdt om kleine hints te geven naar wat komen gaan. En iedereen die fan is van Captain America, weet dat Agent 13 Sharon Carter is. Het feit dat Cap dat nog niet weet is erg interessant en leuk voor hen om mee te spelen.”

Hoogstwaarschijnlijk speelt VanCamp haar personage opnieuw in Captain America 3. Agent 13 wordt op een bepaald moment in de comics de directeur van S.H.I.E.L.D., op het moment dat Nick Fury tijdelijk afwezig is.

Vooral dat laatste is interessant, omdat we weten dat Samuel L. Jackson nog maar twee films te gaan heeft in zijn Marvel-contract. Daar zal waarschijnlijk een Cap 3 in zitten en een derde Avengers-film. Zou VanCamp daarna het stokje van Jackson over mogen nemen als baas van S.H.I.E.L.D.?

Captain America: The Winter Soldier draait sinds donderdag in de bioscoop.



NieuwsFilm

meest populair