DVD releases week 15

Met o.a. Bro's Before Ho's en Inside Llewyn Davis.

Onderstaande titels zijn vanaf deze week te huur op DVD

Bekijk de afbeelding

Inside Llewyn Davis (2013)


De film, die zich afspeelt in de folk scene van de New Yorkse hippiewijk Greenwich Village in de jaren zestig, volgt het verhaal van de fictieve muzikant uit de titel. De film wordt dus geen zuivere biopic over de bekende New Yorkse gitarist en volkszanger Dave Van Ronk, zoals in een eerdere persmededeling werd aangekondigd, maar eerder een gefictionaliseerde versie geïnspireerd op het leven van de artiest.
Bekijk de afbeelding

At Any Price (2012)


De rebelse Dean Whipple droomt van een carrière als professioneel autocoureur. Zijn ambities worden echter geremd door de verplichtingen die hij heeft in het boerenbedrijf van zijn familie. Zijn vader Henry, die jarenlang alles op het spel heeft gezet om het bedrijf groot te maken en daardoor vervreemd is geraakt van zijn familie, ziet Dean als zijn opvolger. Wanneer er een groot onderzoek wordt ingesteld dat moet uitwijzen of het bedrijf volgens de regels handelt, komen vader en zoon in een onverwachte situatie terecht waarin de toekomst van het bedrijf en het leven van de familie op het spel staan.
Bekijk de afbeelding

Man of Tai Chi (2013)


Een jonge krijgskunstenaar is ongeëvenaard wat betreft zijn Tai Chi-vaardigheden. Doordat hij zo ontzettend goed is, belandt hij in een lucratieve, ondergrondse vechtarena. In een futuristische ruimte wordt hij blootgesteld aan de trucs van de meest gevaarlijke vechtmachines. Hier gelden geen regels en zijn geen scheidsrechters aanwezig. Hier gaat het enkel en alleen om het vechten. Ondertussen is de politie druk doende om deze geheime organisatie te ontmantelen.
Bekijk de afbeelding

Frozen (2013)


'Frozen' speelt zich af in een vervloekt koninkrijk waar het eeuwig winter is. Om een einde te maken aan de ijselijke betovering gaat het meisje Anna samen met de dappere Kristoff op zoek naar de ijzige Snow Queen. Op hun avontuur om het koninkrijk te redden, trotseren ze extreme temperaturen, ontmoeten ze vreemde wezens en waken ze voor kwade magie.
Bekijk de afbeelding

Thanks for Sharing (2012)


'Thanks for Sharing' volgt drie seksverslaafden in hun strijd om te functioneren in de samenleving, met behoud van een betekenisvolle relatie. Ales (Mark Ruffalo) probeert een relatie op te bouwen met Phoebe (Gwyneth Paltrow), een wilde onafhankelijk vrouw die heeft afgezworen om nog te daten met verslaafden nadat ze haar relatie heeft verbroken met een alcoholist. Mike (Tim Robbins) is getrouwd met zijn grote liefde van de middelbare school, maar raakt net zo verslaafd aan zijn herstelprogramma als aan de seks. Neil (Josh Gad) verbergt een camera in zijn tennisschoen om in het geheim onder de rokken van vrouwen te filmen, terwijl hij zijn vrienden probeert te overtuigen dat hij kan leven zonder seks. Allen moeten ze om zien te gaan met hun verslaving, wat leidt tot verschillende hilarische en ongewone situaties.
Bekijk de afbeelding

Jasper & Julia en de Dappere Ridders (2013)


Justin is een onhandige jongen die graag een ridder zou zijn. Zijn vader wil echter dat hij een advocaat wordt net als hij. In het koninkrijk vindt namelijk een revolutie plaats waardoor ridders plaats moeten maken voor bureaucraten. Geïnspireerd door het verhaal van zijn dappere grootvader Sir Ronald, besluit Justin toch om zijn droom waar te maken. Onderweg ontmoet hij de pittige meid Talia en de magiër Melquiades.
Bekijk de afbeelding

Bro's Before Ho's (2013)


Max (Haars), een jongen die werkzaam is in een videotheek, en zijn geadopteerde broer Jules (Daniël Arends) zijn dikke maatjes. Ze zijn niet bepaald vies van een drankje of een jointje, en ze gaan ook vaak genoeg achter de vrouwtjes aan. De broers hebben ooit iets met elkaar afgesproken, namelijk dat ze nooit aan een relatie zouden beginnen. Maar dan komt de knappe Anna (Hoeks) om de hoek kijken en het duurt niet lang voordat Max en Jules beiden verliefd op haar worden.
Bekijk de afbeelding

Justin Bieber's Believe (2013)

Regie: Jon Chu

In Believe zien we de 19-jarige Bieber zoals we hem nog nooit gezien hebben. Tijdens de interviews is hij eerlijker dan ooit als het gaat om zijn passie voor muziek, problemen met relaties en het volwassen worden terwijl hij continu in de schijnwerpers staat. Verder zien we concertbeelden die nog nooit eerder vertoond zijn, evenals ongekende beelden achter de schermen en verschijningen van grootheden als manager Scooter Braun, Patti Mallette, Usher, Ludacris en vele anderen.
Bekijk de afbeelding

Enemies Closer (2013)


Vlak nadat er een enorme lading drugs verdwijnt op de grens tussen de Verenigde Staten en Canada, wordt boswachter en voormalige Navy SEAL Henry door het drugskartel gedwongen het spul op te sporen. Hij moet zien te overleven in de wildernis en heeft geen enkele manier om te communiceren met de buitenwereld. Daarnaast krijgt hij gezelschap van Clay, een wraakzuchtige man die op basis van het verleden nog een appeltje te schillen heeft met Henry. Gezien de barre omstandigheden zijn de twee aartsvijanden echter genoodzaakt de krachten te bundelen om hier samen levend uit te komen.
Bekijk de afbeelding

Casse-tête chinois (2013)


De veertigjarige man Xaviers Rousseau ervaart het leven niet zo gemakkelijk. Zijn ex-vrouw Wendy besluit met de kinderen naar New York te verhuizen. Xavier kan echter niet zonder hen, en verhuist mee. Of zijn leven daarmee makkelijker wordt?
Bekijk de afbeelding

Les rencontres d'après minuit (2013)


Aki en Mathias vatten het plan op een grote orgie te organiseren. Dat doen ze met Udo, een meid die als travestiet werkt. In hun appartement verwelkomt het drietal hun gasten: een sloerie, een tiener, een dekhengst en een ster. Elk van hen heeft zo een eigen verhaal te vertellen.
Bekijk de afbeelding

The Curse of Edgar (2013)


Centraal in deze film staat de strijd die J. Edgar Hoover voerde om te voorkomen dat President Kennedy teveel macht zou krijgen. Hoover staat wegens zijn conservatieve opvattingen lijnrecht tegenover Kennedy's vrije idealen. Intussen heeft Hoover ook nog te maken met de almaar oplopende spanning tussen Oost en West, en zijn eigen homoseksualiteit...
Bekijk de afbeelding

Ambushed (2013)


Agent Beverly Royce en Maxwell gaat undercover bij drugsdealers in de onderwereld van Los Angeles. Dat wereldje staat onder leiding van het criminele meesterbrein Vincent Camastra. Samen gaan ze de strijd aan met de meedogenloze criminelen.
Bekijk de afbeelding

Get Lucky (2013)


De eenvoudige kruimeldief Lucky stemt ermee in om op een som vals geld te passen voor een vriend van hem die naar de gevangenis moet. Als het geld na twee maanden nog niet opgehaald is besluit hij het te verbranden. Dat gaat mis, waarop hij naar de EHBO moet. Daar ontmoet hij Bridget met wie hij een date regelt. Die verloopt zonder problemen, totdat twee mannen hem knevelen en in de kofferbak van hun auto gooien. De twee mannen willen het geld terug, en daar moet Lucky snel aan zien te komen. Dus besluit hij maar een casino te beroven...
Bekijk de afbeelding

The Speak (2011)


In het meest bezeten hotel van de Verenigde Staten probeert een jonge en onervaren filmploeg een paranormale serie op te nemen. Als ze een ritueel genaamd 'the Speak' uitvoeren, ontketenen ze de woede van een geest waar ze niet op gerekend hadden.
Bekijk de afbeelding

Go for Sisters (2013)


Bernice Stokes en Fontayne Gamble zijn beste vrienden. Na de middelbare school is Bernice aan de slag gegaan bij de sociale dienst, terwijl Fontayne diep in de problemen is geraakt. Twintig jaar later wordt Bernice de reclasseringsambtenaar van Fontayne, die pas net vrijgekomen is uit de gevangenis en nog altijd kampt met een drugsverslaving. Als de zoon van Bernice vermist raakt bij de Mexicaanse grens, doet Fontayne een beroep op Freddy Suárez, een te schande gemaakt LAPD rechercheur, om hem te vinden.
Bekijk de afbeelding

In the Name of the King III (2014)

Regie: Uwe Boll

Haze Kaine is een Amerikaanse huurmoordenaar. Hij woont in Bulgarije en besluit één laatste klus aan te nemen. Hij moet van de maffia de drie kinderen van de miljardair Andon Dupont vermoorden. Het lijkt een simpele missie, maar de halsketting van een van de kinderen zorgt ervoor dat hij in de middeleeuwen terecht komt.
Bekijk de afbeelding

Dracula: The Dark Prince (2013)


Dracula kruist in zijn zoektocht naar Lightbringer, het zwaard van de legendarische Azor Ahai, het pad van de mooie kruisvaarder Alina. Zij toont een opmerkelijke gelijkenis met zijn vermoorde bruid, en dus ontvoert hij haar naar zijn kasteel, in de hoop haar voor zich te winnen.
Bekijk de afbeelding

The Suspect (2013)


Twee Afrikaans-Amerikaanse sociale wetenschappers besluiten zich als bankrovers te vermommen om te begrijpen hoe de raciale dynamiek bij de politiemacht van kleine steden werkt. Maar dan neemt hun experiment een dodelijke wending...
Bekijk de afbeelding

Rogue River (2012)


Terwijl ze de as van haar vader uitstrooit, ontmoet Mara John. Hij biedt haar een lift aan. Maar blijkt al snel snode plannen te hebben. Mara stopt niet met rennen tot ze weer in veiligheid is.
Bekijk de afbeelding

Hello Herman (2012)


De 16-jarige Herman Howards neemt een fatale beslissing. Hij loopt zijn school binnen en vermoordt 39 leerlingen, twee leraren en een politieagent. Vlak voordat hij gearresteerd wordt, stuurt hij zijn idool, de journalist Lax Morales, enkele clips van de schietpartij. In de clips vertelt Herman aan Lax dat hij zijn verhaal wil vertellen in zijn televisieshow. Lax, achtervolgd door zijn eigen leven, komt lijnrecht tegenover Herman te staan.
Bekijk de afbeelding

Paranormal Asylum: The Revenge of Typhoid Mary (2013)


De mislukte scenarist Mark keert terug naar New York om zijn idee te vertellen aan zijn beste vriend. Hij heeft plan gevat een documentaire te maken over een verlaten psychiatrisch ziekenhuis. Vooral Tyfus Maria wekt zijn interesse, een meisje dat 100 jaar geleden vastgehouden werd. Marks vriend ziet dat niet zo zitten, maar besluit zich er toch mee te bemoeien. Ook zijn vriendin helpt mee. Tijdens een seance proberen de drie contact te leggen met de geest van Tyfus Maria, met fatale gevolgen.
Bekijk de afbeelding

Report 51 (2013)


Als ze iets vreemds zien, gaan drie vrienden op onderzoek uit. Al snel verandert hun weekend in een gevecht om te overleven.


NieuwsFilm

meest populair