Algemeen

'Sinister Six' gaat over verlossing

Een groep slechteriken die maar één ding gemeen heeft: haat.

door Jim Pedd op 13.04.2014 om 13:51 in Algemeen
Eerder deze week waren er een aantal nieuwtjes over The Sinister Six. Zo kregen we te horen dat de film nog vóór The Amazing Spider-Man 4 uit zal komen. Maar nu zijn er nog wat andere details over de film. IGN sprak met producenten Avi Arad en Matt Tolmach over wat we mogen verwachten van de film.

”Iedereen zoekt verlossing,” vertelde Arad. ”Ze krijgen geen vergiffenis. Niet zo lang er iets is dat ze gemeen hebben: ze haten Spider-Man. Ze haten hem omdat hij zo anders is dan hen. Maar, je weet dat ze allemaal ooit een ander leven hadden en dat is zo mooi aan het Spider-Man universum.”

De slechteriken worden dan ook menselijk volgens Tolmach. ”Er is niet zoiets als gewoon een slechterik. Er zijn slechteriken door de keuzes die ze maken, maar mensen beginnen altijd als mensen, als karakters. Als mensen met fouten, tragische mensen. Er zijn geweldige films gemaakt over een groep slechteriken die samenkomen om iets te doen.”

En op de aanwezigheid van Spider-Man hoeven we niet perse te rekenen. ”We kunnen nog niet zeggen wat we gaan doen met Spider-Man,’ aldus Tolmach.

8 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

bramme

Avatar

Ik denk dat Sinister Six eindigt met de dood van Peter Parker. Zo wordt TASM4 ws Ultimate Spider-Man (gebaseerd op Ultimate Comics: Spider-Man ) waarin de Afro-Amerikaanse Miles Morales het Spider-pak aantrekt.

Tegen dan is Garfield, die trouwens niet contractueel verplicht is om na TASM3 nog films met Sony te maken, halverwege de dertig en niet meer geschikt om de jeugdige Parker te spelen. Miles zou een prima vervanger zijn en zoniet, dan rebooten ze de reeks wel weer in de 2020s.

M0vieFreak

Avatar

Wie zijn er allemaal in de Sinister Six? Want ik zie meerdere plaatjes met verschillende slechteriken.

Deadpool

Avatar

M0vieFreak "Wie zijn er allemaal in de Sinister Six? Want ik zie meerdere plaatjes met verschillende slechteriken."Hier kan je wat meer over ze lezen:

Sinister Six

M0vieFreak

Avatar

Deadpool "Hier kan je wat meer over ze lezen:

Sinister Six"


Bedankt! Dus het nieuwe team bestaat uit Dr. Octopus, Vulture, Electro, Shocker, Rhino en Sandman. Green Goblin, Lizard en Venom horen er niet bij maar zijn wel in de films.

Bluemeister

Avatar

bramme "Ik denk dat Sinister Six eindigt met de dood van Peter Parker. Zo wordt TASM4 ws Ultimate Spider-Man (gebaseerd op Ultimate Comics: Spider-Man ) waarin de Afro-Amerikaanse Miles Morales het Spider-pak aantrekt.

Tegen dan is Garfield, die trouwens niet contractueel verplicht is om na TASM3 nog films met Sony te maken, halverwege de dertig en niet meer geschikt om de jeugdige Parker te spelen. Miles zou een prima vervanger zijn en zoniet, dan rebooten ze de reeks wel weer in de 2020s."


Ik snap ook niet dat ze geen jonger persoon voor de rol van Spiderman hebben gecast...

Steve-O

Avatar

Jonger of niet. Na enkele films word elke acteur duurder, al helemaal als ze zo succesvol zijn. Maguire zou haast onbetaalbaar zijn geworden voor Spider-Man 4 (die er gelukkig niet gekomen is).

Een film over de Sinister Six klinkt wel interessant, aangezien de slechteriken dan echt goed uitgediept kunnen worden. Maar zonder Spider-Man weet ik niet of het gaat werken. Het is sowieso een leuke twist, het verhaal vanuit de slechteriken volgen ipv vanuit de held.

benjamin

Avatar

Op zich een leuke twist zeker om eens de bad guys te volgen, maar alleen misschien moeilijk om dan weer later te hopen dat we dan tegen die mensen gaan supporteren als ze tegen Spidey vechten.

Frietgezicht

Avatar

Er zijn geweldige films gemaakt over een groep slechteriken die samenkomen om iets te doen.”

Vraag mij af op welke films ze doelen.

NieuwsFilm