'Sinister Six' gaat over verlossing

Een groep slechteriken die maar één ding gemeen heeft: haat.

Eerder deze week waren er een aantal nieuwtjes over The Sinister Six. Zo kregen we te horen dat de film nog vóór The Amazing Spider-Man 4 uit zal komen. Maar nu zijn er nog wat andere details over de film. IGN sprak met producenten Avi Arad en Matt Tolmach over wat we mogen verwachten van de film.

”Iedereen zoekt verlossing,” vertelde Arad. ”Ze krijgen geen vergiffenis. Niet zo lang er iets is dat ze gemeen hebben: ze haten Spider-Man. Ze haten hem omdat hij zo anders is dan hen. Maar, je weet dat ze allemaal ooit een ander leven hadden en dat is zo mooi aan het Spider-Man universum.”

De slechteriken worden dan ook menselijk volgens Tolmach. ”Er is niet zoiets als gewoon een slechterik. Er zijn slechteriken door de keuzes die ze maken, maar mensen beginnen altijd als mensen, als karakters. Als mensen met fouten, tragische mensen. Er zijn geweldige films gemaakt over een groep slechteriken die samenkomen om iets te doen.”

En op de aanwezigheid van Spider-Man hoeven we niet perse te rekenen. ”We kunnen nog niet zeggen wat we gaan doen met Spider-Man,’ aldus Tolmach.



NieuwsFilm

meest populair