Trailer 'Third Person' met o.a Liam Neeson, Mila Kunis en James Franco

Drie verschillende verhalen, in Parijs, Rome en New York, geregisseerd door Paul Haggis ([i]Crash[/i], 2004).

Hieronder vind je de trailer van Third Person, de nieuwste film van regisseur Paul Haggis, bekend van o.a. Crash (2004) en The Next Three Days (2010). Er werkten behoorlijk wat sterren mee aan het drama, waaronder Liam Neeson, James Franco, Adrien Brody, Mila Kunis, Olivia Wilde en Kim Basinger.

Third Person vertelt drie verschillende verhalen die zich afspelen in Parijs, Rome en New York. Neeson speelt Michael, een schrijver wiens meest recente manuscript wordt afgewezen, waarna hij naar Parijs vliegt om over zijn leven na te denken. Zijn vrouw, gespeeld door Basinger, blijft achter in de Verenigde Staten. Brody is Sean, een man die in een bar in Rome bevriend raakt met een Roemeense vrouw. Rick, gespeeld door Franco, woont in een klein appartement in New York, samen met zijn zoon uit een vorig huwelijk en zijn nieuwe vriendin. Hun verhalen zijn continu met elkaar verbonden en er komen op den duur steeds meer geheimen aan de oppervlakte.

Third Person heeft nog geen Nederlandse releasedatum. Onze zuiderburen kunnen de film op 30 april in de bioscoop bekijken.



NieuwsFilm

meest populair