DVD releases week 17

Met o.a. Homefront en Delivery Man.

Onderstaande titels zijn vanaf deze week te huur op DVD

Bekijk de afbeelding

Battle of the Year (2013)

Regie: Benson Lee

Een Amerikaanse dansgroep probeert met behulp van hun coach de top te bereiken. Ze worden verkeerd begrepen door de maatschappij en zelfs door hun families. In Frankrijk worden hun kwaliteiten pas echt op de proef gesteld in de vorm van de "Battle of the Year" finale. Hier nemen crews uit achttien landen het tegen elkaar op om wereldkampioen te worden.
Bekijk de afbeelding

Much Ado About Nothing (2012)


'Much Ado About Nothing' is een exacte verfilming van een door Shakespeare geschreven verhaal en volgt twee totaal verschillende koppels. Benedick (Alexis Denisof) en Beatrice (Amy Acker) zijn het absoluut niet met elkaar eens, totdat ze verliefd op elkaar worden. Het tegenovergestelde zijn Claudio (Fran Kranz) en Hero (Jillian Morgese). Zij zijn juist verlegen en draaien om elkaar heen. Rondom die twee paartjes speelt 'niets' een grote rol.
Bekijk de afbeelding

Delivery Man (2013)

Regie: Ken Scott

Vince Vaughn speelt een man die er op een dag achter komt dat hij als spermadonor al 533 kinderen op aarde heeft gezet. Enkele honderden daarvan willen plotseling dolgraag hun biologische vader ontmoeten.
Bekijk de afbeelding

Stuck in Love (2012)

Regie: Josh Boone

Schrijver Bill Borgens heeft het moeilijk sinds zijn vrouw Erica hem drie jaar eerder verlaten heeft voor een jongere man. In plaats van te werken aan een nieuw boek, spioneert hij haar obsessief. Tijdens Thanksgiving komt zijn 19-jarige dochter Samantha thuis met het nieuws dat haar eerste roman wordt gepubliceerd. Bill is blij voor haar en stelt voor het goede nieuws aan haar moeder te vertellen. Samantha wil echter niets meer te maken hebben met de vrouw die haar vader heeft bedrogen.
Bekijk de afbeelding

Homefront (2013)


Jason Statham speelt een gepensioneerde DEA-ambtenaar die voor zijn dochter naar een klein en rustig dorpje verhuist. Jammer genoeg is het hier niet bepaald veilig, mede door de aanwezigheid van een lokale drugsbaas, gespeeld door James Franco.
Bekijk de afbeelding

The Selfish Giant (2013)


Arbor, 13 jaar, en Swifty, zijn beste vriend, leven aan de rand van de maatschappij en zijn beiden geschorst van school. Ze ontmoeten Kitten, een ijzerhandelaar. Met de hulp van een paard en een kar verzamelen de twee vrienden metaal voor de rekening van Kitten. Swifty voelt zich op zijn best in het gezelschap van paarden, Arbor wil vooral Kitten imponeren en geld verdienen. Wanneer Kitten het talent van Swifty ontdekt om met paarden om te gaan en hem bevoordeelt, voelt Arbor zich gekwetst en uitgesloten. Hun vriendschap komt op wankele poten te staan. Arbor wil nog meer geld verdienen en gaat daarbij tot het uiterste waardoor de spanningen tussen de twee vrienden nog hoger oplopen.
Bekijk de afbeelding

Plynace wiezowce (2013)


Kuba is een jonge atleet die samen met zijn moeder en zijn vriendin woont. Het merendeel van zijn tijd brengt hij trainend door, voor de zwemwedstrijden waaraan hij meedoet. Bij de opening van een kunsthal ontmoet hij de homoseksuele Michał. Kuba bevindt zich in een bevredigende heteroseksuele relatie, maar is nog op zoek naar zijn ware ik. Een fragiele band vormt zich tussen Michał en Kuba, en al gauw raakt alles gecompliceerd.
Bekijk de afbeelding

The Adventurer: The Curse of the Midas Box (2013)


Als zijn ouders plotseling verdwijnen, blijft de 17-jarige Mariah Mundi allen met zijn broer Felix achter. Onbekende daders ontvoeren zijn broer en dan heeft Mariah geen andere keus meer dan samen met Kapitein Charity de achtervolging in te zetten. Het spoor leidt van Londen naar het mysterieuze Prince Regent, een hotel in de verste uithoek van het rijk. Maar daar schuilt een geheime onderwereld vol met schurken en wezens die het op de kinderen gezien hebben en een buitengewone doos die alles in goud kan omzetten.
Bekijk de afbeelding

La marche (2013)


1983. Frankrijk wordt geplaagd door ongelijkheid en racistisch geweld. Als protest besluiten drie jonge mensen en een priester tot een protestmars tegen racisme. Ze lopen de 1.000 kilometer tussen Marseille en Parijs en steeds meer mensen sluiten zich bij het protest aan.


NieuwsFilm

meest populair