Law acteert met overleden Olivier

Jude Laws tegenspeler in de film Sky Captain and the World of Tomorrow is de overleden acteur Lawrence Olivier. Dit maakten de makers van de film dit weekend op de Comic Con-stripbeurs bekend. Oude beelden van Olvier zijn gebruikt, om van hem de schurkachtige leider van een leger reuzenrobots te maken.

Law, die de titelrol van Joe 'Sky Captain' Sullivan speelt, zei tijdens de stripbeurs dat het altijd een droom is geweest om naast de grote Olivier te spelen. Law: "Hij speelt mijn tegenstander. Je ziet hem aan het einde van de film in de vorm van een hologram." Nieuwe dialogen zijn door een andere acteur opgenomen om als Olviers stem te dienen.

Law zei verder dat de makers van de film voor oud filmmateriaal van de 15 jaar geleden overleden Britse acteur kozen omdat 'weinig andere acteurs, levend of dood, over zijn angstaanjagende autoriteit beschikken'. Sky Captain and the World of Tomorrow[, met verder Gwyneth Paltrow en Angelina Jolie, draait vanaf 21 oktober in Nederland in de bioscopen.



NieuwsFilm

meest populair