Bioscoopreleases week 18

Welke films gaan deze week allemaal in première?

Onderstaande titels zijn vanaf vandaag te bekijken in de bioscoop. Voor tijden en reserveren gebruik je natuurlijk onze bioscoopagenda

Bekijk de afbeelding

The Railway Man (2013)


'The Railway Man' is gebaseerd op het verhaal van de Britse legerofficier Eric Lomax. Lomax werd in de Tweede Wereldoorlog gemarteld door de Japanners tijdens de aanleg van de zogenaamde "Death Railway". Decennia later gaat Lomax op zoek naar zijn martelaars en zweert hij wraak.
Bekijk de afbeelding

De Poel (2014)


Ver van alle drukte vandaan kamperen twee gezinnen. De locatie: een idyllisch bosmeertje, waarvan als nel blijkt dat er een mysterieuze kracht huist. Die wil het gezelschap niet meer laten gaan. Rotting en bederf slaan toe, en de situatie wordt al snel gevaarlijk.
Bekijk de afbeelding

Reasonable Doubt (2014)


Reasonable Doubt gaat over Mitch Brockden (Cooper), een officier van justitie die op een dag iemand doodrijdt en vervolgens besluit door te rijden. Een andere man (Jackson) wordt beschuldig, maar Mitch besluit de zaak te verwerpen. De vrijgesproken man blijkt achteraf toch niet zo heel onschuldig en Mitch moet alles op alles zetten om de moordenaar alsnog achter tralies te krijgen.
Bekijk de afbeelding

The Wind Rises (2013)


Een film van Studio Ghibli's grootmeester Hayao Miyazaki (Spirited Away, Howl's Moving Castle). Het verhaal, gebaseerd op een boek van Tatsuo Hori, volgt het leven van Jiro Horikoshi, de man die Japanse gevechtsvliegtuigen ontwierp tijdens de Tweede Wereldoorlog.
Bekijk de afbeelding

De 100-jarige man die uit het raam klom en verdween (2013)


De 100-jarige Allan Karlsson vindt het niet te laat om opnieuw te beginnen met zijn leven. Hij ontsnapt uit zijn tehuis, neemt op het busstation een koffer mee die miljoenen kronen blijkt te bevatten, sluit onderweg een goede vriendschap met enkele zonderlinge figuren, en vermoordt en passant zijn criminele achtervolgers. De politie probeert een zaak tegen hem te maken, maar dan blijkt dat niets bewezen kan worden...
Bekijk de afbeelding

The Amazing Catfish (2013)


Claudia is een jonge en eenzame vrouw. Ze werkt in een supermarkt, en op een nacht belandt ze in het ziekenhuis. Ze heeft een ernstige blindedarmontsteking. In het ziekenhuis ontmoet ze Martha, die in het bed naast haar ligt. Martha woont alleen met haar vier kinderen en wint het vertrouwen van de eenzame Claudia. Ze neemt haar mee naar huis en daar ontmoet Claudia de familie van Martha. Ze raakt meer op haar gemak, en als Martha's gezondheid achteruit gaat, wordt de band met elk afzonderlijk familielid steeds sterker.


NieuwsFilm

meest populair