Video

Trailer 'Dark Blood': de laatste film met River Phoenix

Toen de acteur in 1993 overleed was de thriller nog volop in productie.

door Jan-Peter Rook op 28.05.2014 om 11:22 in Video
Twintig jaar na zijn dood krijgt de laatste film van River Phoenix eindelijk een release. Dark Blood, een thriller van regisseur George Sluizer, ging de afgelopen jaren aardig wat festivals af en zal nu dankzij Lionsgate in de VS 'on demand' te zien zijn. Hieronder vind je de trailer.

In Dark Blood maken we kennis met Boy (Phoenix), een jongeman die een geïsoleerd bestaan leidt in de woestijn. Op een dag komt een echtpaar (Jonathan Pryce en Judy Davis) vlak bij Boy's huis met autopech te zitten. Ze vragen hem om hulp en al snel ontstaat er een ongezonde verstandhouding tussen Boy en de vrouw van het stel.

Dark Blood was volop in productie toen Phoenix in 1993 overleed. Sluizer was destijds van mening dat hij de film nooit zou kunnen afmaken, maar een paar jaar geleden bracht de regisseur naar buiten dat hij nog wat materiaal achter de hand had en het klusje alsnog wilde klaren. Deze beelden waren nog dik in orde, maar het geluid moest wel opnieuw worden opgenomen. De film was pas voor 65 procent opgenomen, dus gezien de afwezigheid van Phoenix moest het verhaal ook drastisch worden aangepast.


1 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Pete_027

Avatar

Alweer bijna 21 jaar geleden. Die Judy Davies schijnt een zeer arrogant ding te zijn..

NieuwsFilm

meest populair