'My Big Fat Greek Wedding' krijgt vervolg

Nia Vardalos schrijft, regisseert en acteert in de film.

Toen My Big Fat Greek Wedding in 2002 uitkwam, beleefde Nia Vardalos haar grootste hit. Sindsdien heeft ze nooit meer zo’n grote hit gescoord en dat blijkt ze moe te zijn. Vardalos wil een vervolg maken op de film en werkt op dit moment al aan het scenario. Verder zal ze ook een rol spelen en mogelijk zelfs regisseren.

De oorspronkelijke productiehuizen, Playtone, HBO en Gold Circle Films, zijn ook weer aan boord. Het origineel vertelde een fictieve versie van het huwelijk van Vardalos met acteur Ian Gomez. Het is de bedoeling dat het verhaal van de twee voortgezet wordt. Toula Portokalos en haar echtgenoot Ian (John Corbett) moeten omgaan met een groot familiegeheim. En tegelijk wordt er nog een veel groter huwelijk gepland voor iemand anders.

”Nu ik weet hoe het is om moeder te zijn, ben ik klaar om het volgende hoofdstuk van dit verhaal te schrijven,” vertelde Vardalos aan Variety. ”Natuurlijk zullen wat gekke mensen in de filmpers claimen dat ik gewoon geen geld meer heb of John Corbett weer wil kussen. Een van die twee klopt ook nog!”

Wanneer de opnames van start moeten is niet bekend.



NieuwsFilm

meest populair