Algemeen

TV-tips voor komende week

Welke films wil je niet missen?

door Jim Pedd op 30.05.2014 om 18:14 in Algemeen
Iedere dag kiest FilmTotaal een filmtip uit. Dit zijn onze keuzes voor komende week. Alle films voor vandaag kan je bekijken in het Filmsoptv overzicht. Mocht je zelf een website of APP willen maken met deze films gebruik dan onze API.

Shame (2011)

Zaterdag 31 mei om 22:50 op NED3

Brandon (Michael Fassbender) is een dertiger die in New York woont en moeite heeft om zijn seksleven onder controle te houden. Hij is verslaafd aan pornografie en hierdoor heeft hij moeite om echte relaties met vrouwen aan te knopen. Slechts één vrouw kan echt dicht bij hem komen: zijn eigenzinnige, jongere zus Sissy (Carey Mulligan). Brandon mag dan wel in het openbaar de schijn ophouden een normaal leven te leiden, Sissy weet wel beter. Wanneer ze bij hem in zijn appartement komt wonen, loopt Brandons leven uit de hand. Broer en zus brengen immers het slechtste in elkaar naar boven.

Star Wars: Episode III - Revenge of the Sith (2005)

Zondag 1 juni om 20:00 op FOX

Na de drie jaar durende Clone Wars begeeft Anakin Skywalker zich naar de donkere kant van de Force. Hij zet hiermee onder andere zijn vriendschap met Obi Wan Kenobi op het spel.

Contraband (2012)

Maandag 2 juni om 20:30 op Veronica

Actiethriller die zich afspeelt tegen de achtergrond van de genadeloze internationale smokkelwereld van New Orleans, vol meedogenloze criminelen, corrupte ambtenaren, grote risico's en enorme winsten. Een wereld waarin loyaliteit nauwelijks telt en de dood altijd op de loer ligt.

GoldenEye (1995)

Dinsdag 3 juni om 20:30 op RTL7

Tijdens zijn vakantie ontmoet James Bond de mooie maar dodelijke Xenia Onatopp, lid van de Russische maffia. Hij probeert haar te stoppen als ze een supergeheime helikopter wil stelen. In de tussentijd wordt een Russische basis overvallen door Xenia's baas, die op zoek is naar een geheim wapen.

Inhale (2010)

Woensdag 4 juni om 20:30 op RTL8

Het stel Paul en Diane Stanton heeft een ziek dochtertje Cloe, dat een longziekte heeft. Paul werkt als advocaat en wil graag dat hun dochtertje snel geholpen wordt voordat het te laat is. De donorwachtlijst lijkt eeuwig te duren en het stel hoort van een arts dat een bekende van het stel 7 jaar op de wachtlijst heeft gestaan, maar er toen ineens vanaf was. Zo komen ze erachter dat deze bekende een transplantatie in Mexico gehad heeft. Paul gaat op zoek in het corrupte Mexico, naar de dokter die dit mogelijk kan maken. Ondertussen gaat het bergafwaarts met hun dochter Cloe. Paul stelt alles in het werk om een,illegale, donor te vinden voor hun dochter. Gaat het hun lukken om hun dochtertje te redden?

Like Crazy (2011)

Donderdag 5 juni om 20:30 op RTL8

Like Crazy verhaalt over een Britse studente die verliefd wordt op een Amerikaanse student. Ze worden echter van elkaar gescheiden wanneer zij door visumproblemen uit de VS wordt gezet.

Win Win (2011)

Vrijdag 6 juni om 20:30 op RTL8

Mike Flaherty, gespeeld door Paul Giamatti, is een advocaat die noodgedwongen bijklust als worstelcoach op een middelbare school. Daar stuit hij toevallig op een topatleet die hij voor zich probeert te winnen om er zelf ook wat rijker van te worden. Als de moeder van de jongen echter opduikt uit een ontwenningskliniek, lijkt zij roet in het eten te gooien.


6 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Olrik

Avatar

Niet echt een speciale filmweek, maar GoldenEye is zeker een film die ik ga opnemen!

JamesBond

Avatar

'Revenge Of The Sith' en 'GoldenEye' vind ik twee topfilms! T+)

Blockbuster

Avatar

Première week op RTL 8, elke dag een tv-première. FT kiest er gelukkig 3. Die van maandag en dinsdag zijn ook mooi, maar dan komen er nèt weer andere, ook goede films, op tv. Contaband is ook een mooie première. En GoldenEye is i.m.o. de beste Bond-film ooit. Zelfs beter dan Skyfall ja. Het komische talent van Pierce Brosnan is uniek!

WesleyK

Avatar

Ah, Goldeneye. Laatst nog uit de Blu Ray verzameling gepakt. Blijft de beste Bond film door Brosnan.

benjamin

Avatar

Heel wat onbekendere films deze week - mooi dus als tips.

NieuwsFilm

meest populair