Bioscoopreleases week 23

Welke films gaan deze week allemaal in première?

Onderstaande titels zijn vanaf vandaag te bekijken in de bioscoop. Voor tijden en reserveren gebruik je natuurlijk onze bioscoopagenda

Bekijk de afbeelding

22 Jump Street (2014)


Agenten Schmidt en Jenko moeten voor een nieuwe zaak undercover bij een plaatselijke universiteit. Als Jenko bij het footballteam zijn verwante ziel tegenkomt, en Schmidt bij de kunstclub, beginnen de twee te twijfelen aan hun partnerschap. Het is aan hen om niet alleen de zaak op te lossen, maar ook aan te tonen dat ze op volwassen wijze met elkaar kunnen leven.
Bekijk de afbeelding

Devil's Knot (2013)


De film gaat over de West Memphis Three, drie mannen die 18 jaar in de cel hebben vastgezeten omdat ze waren veroordeeld voor de moord op drie achtjarige jongens. Ze werden onlangs vrijgelaten omdat er niet genoeg bewijs was voor hun veroordeling.
Bekijk de afbeelding

Grace of Monaco (2014)


De film, Grace of Monaco, zal zich afspelen in 1961 en '62, toen de voormalig actrice Kelly al prinses was van Monaco, dat een felle strijd uitvocht met Frankrijk. De invloed van Kelly achter de schermen was cruciaal om het conflict niet uit de hand te laten lopen.
Bekijk de afbeelding

Night Moves (2013)


Een dramafilm die draait om drie milieuactivisten die plannen maken om een brug op te blazen.
Bekijk de afbeelding

W imie... (2013)


De katholieke priester Adam helpt in een klein dorpje op het Poolse platteland jongeren met gedragsproblemen. Hij werd priester om zijn homoseksuele identiteit te ontvluchten, maar als hij Lukasz ontmoet, komt het tot een conflict tussen zijn geloof en zijn seksualiteit.


NieuwsFilm

meest populair