Frank Grillo over Crossbones in 'Captain America 3'

De acteur is 'voorzichtig optimistisch' over een rol in het derde deel van de franchise.

Een van de vele nieuwe personages die werden geïntroduceerd in Marvels Cap was Frank Grillo als Brock Rumlow alias Croosbones, een prominent aanwezige schurk in de strips. Rumlow was eerst, net als vele andere S.H.I.E.L.D.-agenten, een bondgenoot van Cap, maar bleek een verrader. Gezien zijn toestand aan het einde van The Winter Soldier, is de vraag wat de toekomst is van het personage in het Marvel-universum.

Tijdens een interview met Collider, werd Grillo gevraagd naar een eventuele terugkeer naar het Marvel-universum, en de acteur antwoordde als volgt:

''Ik ben voorzichtig optimistisch over de toekomst van Rumlow. We hebben al meerdere gesprekken erover gehad. Aan het einde van The Winter Soldier was hij bedekt met puin en nogal verbrand, maar je zag hem wel liggen. Dat doen ze niet zonder reden.''

Over het uiterlijk van het personage in een sequel zei Grillo het volgende:

''Hij heeft een kostuum nodig! En dat zou toevallig wel eens een masker met gekruiste botten ('crossbones') kunnen zijn...''

Captain America 3 (een officiële subtitel is nog niet aangekondigd) zal opnieuw geregisseerd worden door Anthony en Joe Russo. De film moet vanaf 6 mei 2016 in de bioscopen draaien. De dvd en Blu van The Winter Soldier is dit najaar verkrijgbaar.



NieuwsFilm

meest populair