Bioscoopreleases week 26

Met o.a. The Double en The Two Faces of January.

Onderstaande titels zijn vanaf vandaag te bekijken in de bioscoop. Voor tijden en reserveren gebruik je natuurlijk onze bioscoopagenda

Bekijk de afbeelding

The Double (2013)


Een overheidsambtenaar schrikt zich te pletter als er op een dag een identieke kopij van zichzelf op zijn afdeling komt werken. Erger nog, geleidelijk aan neemt de vreemdeling ook zijn leven over. Het houdt onze man zodanig bezig dat hij er aan kapot gaat.
Bekijk de afbeelding

The Two Faces of January (2014)


Two Faces of January is gebaseerd op het gelijknamige boek van Patricia Highsmith en volgt een oplichter, zijn vrouw en een vreemdeling. Zij proberen een land te ontvluchten nadat ze betrokken raken bij de moord op een politieagent.
Bekijk de afbeelding

Videodrome (1983)


Videopiraat Max Renn heeft een eigen kanaal en is op zoek naar nieuw materiaal voor zijn show. Hij ontdekt een snuffmovie-kanaal genaamd Videodrome. Zijn vriendin doet auditie en wanneer hij haar ziet op tv krijgt hij hallucinaties. Dit heeft tevens transformaties tot gevolg.
Bekijk de afbeelding

Love Punch (2013)


Vlak voordat hij met pensioen gaat, ontdekt Richard Jones dat er binnen zijn bedrijf gesjoemeld is met de pensioengelden. Ook zijn geld blijkt verdwenen te zijn. Samen met zijn ex-vrouw Kate gaat hij op zoek naar Vincent Kruger, de man die hiervoor verantwoordelijk is.
Bekijk de afbeelding

Via Castellana Bandiera (2013)

Regie: Emma Dante

Op een warme zondagmiddag verdwalen twee vrouwen, Rosa en Clara, in Palermo. Ze komen uit in een smalle steeg, de Via Castellana Bandiera. Tegelijk komt ook een auto aan, bestuurd door Samira. Geen van hen wil aan de kant gaan en opgesloten in hun auto's begint een duel. De vrouwen weigeren te eten, drinken en slapen totdat de ander opgeeft...
Bekijk de afbeelding

Bon Dieu! (2014)


Een katholiek Frans echtpaar ziet hun levens op de kop gezet worden als hun vier dochters trouwen met mannen van andere religies en afkomst.


NieuwsFilm

meest populair