Razende vloed vernietigt Rob Lowe's vakantie huis

De stad Grasse in Zuid-Frankrijk werd getroffen door een grote storm.

Niet elke zomervakantie bestaat uit zonneschijn en plezier. Acteur Rob Lowe (The Outsiders, St. Elmo's Fire, tv-serie Parks And Recreation) ondervond dat van de week in Frankrijk toen hij en zijn familie gered moesten worden wegens een overstroming. De 50-jarige acteur plaatste samen met zijn zoon, Johnny, een aantal foto's op het internet van de natuurkracht die Lowe's vakantiehuis in Grasse opslokte. Het modderige water was een voortzetting van de storm die in de nacht daarvoor plaatsvond.

'Dit is nu buiten het huis. Voordat de zon opkwam was het twee keer zo hoog,' schreef Rob Lowe op Instagram toen hij de onderstaande afbeelding plaatste. Johnny had ook een video geüpload met de tekst: 'De begane grond is nu ondergedompeld. Engste uur van mijn leven.' Naast de videobeelden maakte hij ook een foto van het incident. Deze ondertitelde: 'Bij deze wil ik de brandweermannen bedanken die ons uit deze nachtmerrie hebben gered. Ik ben blij dat we allemaal veilig zijn. Onze gedachten gaan uit naar de andere getroffenen.'

Een lokale reddingswerker deelde mee dat laagliggende gebieden met anderhalve meter aan water kampte. 'Dit was de grootste storm van het jaar. Wanneer het water zodanig opstijgt kan dat schrik aanjagen. Er is maar één reddingsstation in Grasse, maar de storm benodigde de bijstand van andere regionale eenheden. We werden voor vele noodgevallen opgeroepen.' In vier uur tijd zou er regen zijn gevallen dat gewoonlijk in vier maanden voorkomt.

Rob's foto.


Johnny's foto.NieuwsFilm

meest populair