Algemeen

Geen 'Planet Hulk'-film op komst

Mark Ruffalo denkt dat je meer Bruce Banner nodig hebt.

door Jim Pedd op 01.07.2014 om 08:47 in Algemeen
Net als eerder door Marvel studiobaas Kevin Feige werd aangegeven, laat nu ook Mark Ruffalo weten dat er geen Planet Hulk film aankomt. Volgens hem zou het te vroeg zijn voor een film waarin praktisch geen Bruce Banner te zien is. Toch hoeven we de mogelijkheid van die film niet volledig af te schrijven: Ruffalo lijkt het wel een tof idee.

”Ze lanceren Bruce Banner de ruimte in, om zo van hem en de Hulk af te komen,” begon de acteur met een samenvatting van het verhaal van de film. ”Hij wordt helemaal gek, vernietigt het ruimteschip, dat dan van zijn koers af gaat en eindigt op een planeet vol gladiator-achtige wezens. Hij wordt daar verliefd, krijgt een Hulk baby… en dan vernietigen de Avengers de planeet.”

Geruchten over de Planet Hulk-film doen van tijd tot tijd de kop op, maar ontkenningen blijven maar komen. Zo nu dus ook van Ruffalo. ”Ik denk niet dat Planet Hulk al de weg is die we in moeten slaan. Ik geloof dat je meer Banner nodig hebt. Het hele ding komt gewoon neer op hem als Hulk, op een planeet, die vecht tegen andere gladiatoren.”

Nu dat uit de weg is, kan er natuurlijk nog gespeculeerd worden over die standalone film, die het personage zou krijgen volgens de laatste geruchten. Komende maand wordt er tijdens de San Diego Comic-Con waarschijnlijk een aankondiging gedaan over de laatste films van Phase Three.

6 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Swoopp

Avatar

Jammer zeg, mark kan toch gewoon de motion capture doen.
En anders gewoon zonder mark een maken want het concept is erg gaaf.
Heb er ooit een animatiefilm van gezien en die was al erg gaaf.
Zal die nog mar een x opzetten hahaha

shellghost

Avatar

Planet Hulk zou juist een zeer goede film zijn om World War Hulk als nieuwe Avenger film op te zetten.
Liefst nog met Civil War er tussen.:E

Iammovies

Avatar

Zo'n film lijkt me helemaal niks en ik denk dat het een enorme flop zal worden!
Het zal nooit origineel goed zijn om een succes te worden.
Laat Hulk voorlopig maar lekker brullen in the Avengers want daar komt hij heel goed tot zijn recht.

Chrischzz

Avatar

Ik kan me het baby verhaal en de destructie van de Gladiator planeet niet herinneren in de Planet Hulk film..

Wel de llama-variant van Thor..


Maar Mark heeft wel een punt.. in die film zou dan amper een Banner voorkomen.. En stiekum is juist de problematiek van Banner die worsteld met zijn Hulk een mooi gegeven waar ze nog een hoop films mee kan maken..

shellghost

Avatar

Chrischzz "Ik kan me het baby verhaal en de destructie van de Gladiator planeet niet herinneren in de Planet Hulk film..

Wel de llama-variant van Thor..


Maar Mark heeft wel een punt.. in die film zou dan amper een Banner voorkomen.. En stiekum is juist de problematiek van Banner die worsteld met zijn Hulk een mooi gegeven waar ze nog een hoop films mee kan maken.."


Baby & vernietiging komt er ook niet in voor. Komt pas in WWH.
In ieder geval in de animatie film.
Comics durf ik nu niet 123 te zeggen.

WeaponX

Avatar

De animatiefilm van Planet Hulk was awesome. Guardians Of Galaxy is nu ook in de ruimte dus waarom niet? Ik Snap Mark wel, want anders krijgen we alleen maar Hulk te zien. Maar ik hoop dat ze in de toekomst toch wel de weg inslaan met de hele World War Hulk verhaallijn. :Y

NieuwsFilm

meest populair