Geen 'Planet Hulk'-film op komst

Mark Ruffalo denkt dat je meer Bruce Banner nodig hebt.

Net als eerder door Marvel studiobaas Kevin Feige werd aangegeven, laat nu ook Mark Ruffalo weten dat er geen Planet Hulk film aankomt. Volgens hem zou het te vroeg zijn voor een film waarin praktisch geen Bruce Banner te zien is. Toch hoeven we de mogelijkheid van die film niet volledig af te schrijven: Ruffalo lijkt het wel een tof idee.

”Ze lanceren Bruce Banner de ruimte in, om zo van hem en de Hulk af te komen,” begon de acteur met een samenvatting van het verhaal van de film. ”Hij wordt helemaal gek, vernietigt het ruimteschip, dat dan van zijn koers af gaat en eindigt op een planeet vol gladiator-achtige wezens. Hij wordt daar verliefd, krijgt een Hulk baby… en dan vernietigen de Avengers de planeet.”

Geruchten over de Planet Hulk-film doen van tijd tot tijd de kop op, maar ontkenningen blijven maar komen. Zo nu dus ook van Ruffalo. ”Ik denk niet dat Planet Hulk al de weg is die we in moeten slaan. Ik geloof dat je meer Banner nodig hebt. Het hele ding komt gewoon neer op hem als Hulk, op een planeet, die vecht tegen andere gladiatoren.”

Nu dat uit de weg is, kan er natuurlijk nog gespeculeerd worden over die standalone film, die het personage zou krijgen volgens de laatste geruchten. Komende maand wordt er tijdens de San Diego Comic-Con waarschijnlijk een aankondiging gedaan over de laatste films van Phase Three.



NieuwsFilm

meest populair