Emma Watson wegens illegale praktijken onderzocht

Haar huishoudster bezit de juiste immigratie papieren niet.

Emma Watson, de ster van de Harry Potter filmserie, zit lichtelijk in de problemen. De Noah-actrice zou een huishoudster uit Amerika hebben aangenomen voor haar woning in London. Dat brengt The Independent uit. De Britse nieuwskrant beweert dat Watson's huishulp illegaal aan het werk is, omdat ze enkel een toeristenvisum bezit. Deze visum verbiedt de houder te functioneren op de werkvloer.

Watson had vorig jaar de vrouw voor haar woning in New York aangenomen toen ze aan de Brown Universiteit studeerde. Blijkbaar was Watson zo tevreden met de huishoudster dat ze haar mee naar London vroeg om daar ook te werken, nadat ze haar diploma had behaald. De schoonmaakster zou Watson's huis verzorgd hebben van september 2013 tot aan februari 2014. De Britse immigratiedienst begon echter vragen te stellen toen ze de vrouw in het oog kregen. Ze wilden weten hoe ze voor haar verblijf in Brittannië betaalde.

Als de beweringen kloppen dan hangt er een boete van 10.000 pond boven Watson's hoofd. Dat is op dit ogenblik zo'n 12 en een half duizend euro. De 24-jarige actrice heeft nog niets over de beschuldigingen laten weten.

NieuwsFilm

meest populair