Edward Furlong officieel gescheiden

Met zijn tijdrovende strafblad valt het nog te bezien of hij ooit zal gaan daten.

Er staat een (alcoholvrij) feest voor Edward Furlong's deur. De 36-jarige acteur, uit o.a. Terminator 2: Judgment Day, American History X en Detroit Rocky City, heeft een punt achter zijn huwelijk met Rachael Kneeland gezet. Ondanks dat de twee vijandelijke zielen in 2009 hun scheiding hadden aangevraagd is het nu dan ten lange leste een feit. Over hun kapitale affaires zijn ze nog niet uit, maar Furlong en Kneeland mogen zichzelf weer single noemen.

Relaties en een gezond verstand waren nooit Furlong's sterkste punten. In het verleden kwam het regelmatig voor dat Furlong een ritje naar het politiebureau mocht maken wegens huiselijk geweld, drank- en drugsgebruik. De acteur heeft losse handjes - aldus zijn ex-vriendin actrice Monica Keena (Freddy vs. Jason) - en daarnaast last van een stalkers syndroom en een neiging om met kreeften te gooien.

Furlong heeft dikwijls getracht zijn kleurrijke verleden de rug toe te keren door zich aan te melden bij een afkickkliniek, maar geen van zijn pogingen is tot dusver een succes te noemen.



NieuwsFilm

meest populair