Bioscoopreleases week 28

Met o.a. Transformers: Age of Extinction en The Fault in Our Stars.

Onderstaande titels zijn vanaf vandaag te bekijken in de bioscoop. Voor tijden en reserveren gebruik je natuurlijk onze bioscoopagenda

Bekijk de afbeelding

Transformers: Age of Extinction (2014)


Jaren na de grote veldslag in Chicago, is de mensheid hersteld. Transformers zijn nagenoeg van de Aarde verdwenen. Maar een kleine groep wetenschappers probeert hun eigen Transformers te maken, en gaan daarbij verder dan ze zelf kunnen beheersen. Tegelijk is er Cade Yeager, die een beschadigde Optimus Prime ontdekt, en hem repareert. Dan barst er een nieuwe epische strijd los tussen de Autobots en Decepticons, en ditmaal voegen zich ook de Dinobots bij het gevecht.
Bekijk de afbeelding

The Fault in Our Stars (2014)

Regie: Josh Boone

Hazel en Gus zijn twee tieners die minachting voor het conventionele koesteren. Ze zijn verliefd en die verliefdheid sleept hen mee op een reis. Hun relatie is een wonder, omdat Hazel altijd aan een zuurstoftank vast zit. Gus maakt grappen over zijn beenprothese, en hoe de twee elkaar ontmoetten in een praatgroep voor mensen met kanker.
Bekijk de afbeelding

Step Up: All In (2014)

Regie: Trish Sie

Alle sterren van de vorige Step Up-films komen bij elkaar om in Las Vegas de strijd met elkaar aan te gaan, in de hoop een carrièreveranderende overwinning te boeken.
Bekijk de afbeelding

Attila Marcel (2013)


Paul is zijn geheugen kwijt en kan niet meer praten sinds hij zijn ouders zag sterven. Hij wordt opgevoed door twee excentrieke tantes die hem niets liever zien worden dan een beroemd pianist, maar dientengevolge is hij erg volwassen voor zijn leeftijd. Wanneer hij mevrouw Proust ontmoet, krijgt hij de kans zijn verleden onder ogen te zien, omdat zij een recept voor een kruidenthee heeft dat de diepste herinneringen boven kan halen.
Bekijk de afbeelding

The Reunion (2013)

Regie: Anna Odell

Twintig jaar nadat ze geslaagd zijn van school, organiseren oud-leerlingen van een school in Stockholm een reünie. De tafel is gedekt, de glazen zijn vol en de sfeer is perfect als de eerste gasten langzaam binnen druppelen. Echter, als Anna Odell opstaat, ontwikkelt de reünie zich in een heel andere richting dan verwacht. Want in tegenstelling tot de andere aanwezigen zijn de herinneringen van Anna aan de schooltijd niet alleen die van leuke schoolreisjes en knisperende kampvuren. Anna werd tijdens hun schooltijd gepest en belachelijk gemaakt. Dat waren negen jaar van haar leven. Dit is zij ook na twintig jaar nog niet vergeten.
Bekijk de afbeelding

Mistaken for Strangers (2013)


In 2010 stond rockband The National op het punt echt door te breken en begon aan de grootste tournee van hun tienjarige carrière. Zanger Matt Berninger vroeg zijn jongere broer Tom om mee te gaan als lid van de crew. Tom is een ploeterende filmmaker en wilde een portret van de band maken. Het leven in de schaduw van zijn broer valt echter niet mee.


NieuwsFilm

meest populair