Doomsday in 'Batman v Superman: Dawn of Justice'?

Het blijft voor nu nog even bij een gerucht.

Hoewel de film al zou barsten van de superhelden en schurken, doet nu het gerucht de ronde dat Doomsday zijn opwachting zal maken in Batman v Superman: Dawn of Justice. Bleeding Cool weet te melden dat ze een bron hebben die beweert ontwerpen van de monsterlijke bad guy gezien te hebben. Er werd al heel kort verwezen naar Doomsday op de Blu-ray van Man of Steel, maar het is waarschijnlijk verstandig om dit nieuws met een korreltje zout te nemen. Zodra we bevestiging hebben, laten we jullie dit natuurlijk weten!

Doomsday werd in 1992 bedacht door Dan Jurgens voor de stripreeks The Death of Superman. Doomsday is een genetisch gemanipuleerd monster dat de bedenkelijke eer heeft om Superman te hebben vermoord. Hij verscheen later in andere Superman- en DC-strips en was ook een seizoen lang de hoofdschurk in de serie Smallville.

In Batman v Superman, waarin ook Henry Cavill, Amy Adams, Ben Affleck, Diane Lane, Laurence Fishburne, Jesse Eisenberg, Jeremy Irons, Holly Hunter, Callan Mulvey, Tao Okamoto en Ray Fisher meespelen, zullen de Man of Steel en de Dark Knight voor het eerst (in live-action vorm) het scherm delen.

Batman v Superman: Dawn of Justice draait vanaf 28 april 2016



NieuwsFilm

meest populair