Video

Trailer 'Road to Paloma' met Jason Momoa

Tevens het regiedebuut van de spierbundel.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FilmTotaal is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FilmTotaal. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FilmTotaal

door Bram de Groot op 14.07.2014 om 13:54 in Video
Hieronder zie je de trailer van de film Road to Paloma van en met spierbundel Jason Momoa, die de film ook produceerde en schreef. Momoa is uiteraard bekend van zijn rollen in films als Conan the Barbarian (2011) en Bullet to the Head (2012) en hij was ook te zien in de tv-serie Game of Thrones.

In de thriller/drama Road to Paloma is de indiaan Robert Wolf (Momoa) op de vlucht voor de FBI nadat hij de verkrachting en moord van zijn moeder heeft gewroken. In zijn vlucht rijdt hij Amerika rond en ontmoet hij Cash (Robert Homer Mollohan), met wie hij naar de Rocky Mountains reist om het as van zijn moeder uit te strooien.

De film draait sinds kort beperkt in de States. Een Nederlandse datum is niet bekend. Vorige maand verscheen er overigens ook al een trailer. Deze werd toen niet op FilmTotaal geplaatst.


3 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

geertvdheide

Avatar

De scores tot nu toe:

IMDb: 6.0
Metacritic: 44%
RottenTomatoes: 70% fresh bij een gemiddelde score van 6.1 uit 10 recensies.

Waarschijnlijk een aardig filmpje, in de trant van Easy Rider; de meningen zijn erover verdeeld.

Protoxix

Avatar

Had em gedownload, is wel een goeie 7 waard

iza

Avatar

nieuwslaatste nieuws

meest populair