Jon Voight valt Obama en de Democraten aan

Hij acht hun verantwoordelijk voor vele problemen in Amerika.

De 75-jarige Jon Voight (The Champ, Mission: Impossible, Enemy Of The State) sprak tijdens een uitzending van Fox News uitgebreid over zijn bekommernis voor het Amerikaanse volk. Hij deed dit door een aantal onderwerpen aan te snijden, waaronder filmmaker Dinesh D'Souza, de onrustigheid in Irak, de aanslag in Benghazi, het schandaal van de Amerikaanse belastingdienst, de behandeling van oorlogsveteranen en immigratie. Ook vond de Oscarwinnende acteur dat President Obama te weinig reacties uitte over deze zaken.

"Ik had vijf jaar geleden al voorspeld dat Obama het land zou verwoesten, stukje voor stukje, en dat hij een burgeroorlog in dit land zou veroorzaken," begon de acteur hartstochtelijk. "Achteraf gezien hebben we vele dingen meegemaakt. Mijn grootste treurnis is dat we duizenden van onze Amerikaanse helden hebben opgeofferd tijdens de bevrijding van Irak. En dat President Obama vervolgens al onze troepen terugtrekt en Irak weer in de handen van terroristen valt."

De Democratische partij in Amerika kwam er ook niet heelhuids vanaf. De vader van Angelina Jolie zei dat het een "hele negatieve kracht" was geworden en dat het een gevaar voor de samenleving werd. "Ze zijn heel erg links met hun denkwijze en ze geven jonge vrouwen de verkeerde ideeën over de democratie." Nadat de Deliverance-acteur een congreslid - Debbie Wasserman Schultz - onderuit haalde pleitte hij het Amerikaanse volk om op te komen voor hun vrijheid.

"Obama... hakt onze militaire krijgsmacht stukje voor stukje af. De wereld rekent op ons en op deze manier heeft hij welvarende kansen voor de radicale elementen aan de andere kant van de wereld gecreëerd." De acteur, die momenteel te zien is in de Showtime serie Ray Donovan, was niet alleen maar negatief. Enigszins bedroefd zei hij: "Ik denk aan de nieuwe generatie. We moeten doen wat we kunnen om onze kinderen en kleinkinderen te beschermen."



NieuwsFilm

meest populair