Bioscoopreleases week 29

Met o.a. Dawn of the Planet of the Apes en Fading Gigolo.

Onderstaande titels zijn vanaf vandaag te bekijken in de bioscoop. Voor tijden en reserveren gebruik je natuurlijk onze bioscoopagenda

Bekijk de afbeelding

Dawn of the Planet of the Apes (2014)


Dawn volgt de steeds groter wordende groep van genetisch geëvolueerde apen die allemaal onder leiding staan van Caesar. Ze voelen zich bedreigd bij het aantreffen van een groep mensen die het verwoestende virus van tien jaar eerder schijnen te hebben overleefd. In eerste instantie benaderen ze elkaar vredig, maar het duurt niet lang voordat er een oorlog losbarst waarbij duidelijk moet worden welke van de twee soorten de baas is.
Bekijk de afbeelding

Fading Gigolo (2013)


Fioravante (John Turturro) en Murray (Woody Allen) zijn berooid en elkaars beste vrienden. Om geld te verdienen besluiten ze samen in de wereld der gigolo's te stappen. Murray wordt Fioravante's manager. Ze trekken echter al snel de aandacht van de chassidische (een ultraorthodoxe richting binnen het jodendom) gemeenschap waarin te leven.
Bekijk de afbeelding

Planes: Fire & Rescue (2014)


In dit vervolg zegt Dusty het luchtracen vaarwel en gaat hij de luchtbrandweer helpen!
Bekijk de afbeelding

Begin Again (2013)


Een aan lager wal geraakte platenbaas stuit op een dag op een zojuist gedumpte muzikante. Ze besluiten de samenwerking met elkaar aan te gaan en zoeken hun geluk in New York.
Bekijk de afbeelding

Two Lives (2012)


Katrine is opgegroeid in Oost-Duitsland en nu sinds twintig jaar woonachtig in Noorwegen. Ze is een oorlogskind: het resultaat van een kortstondige relatie tussen een Noorse vrouw en een Duitse soldaat in de Tweede Wereldoorlog. Katrine leidt een gelukkig leven, maar dat wordt ruw door elkaar geschud als een advocaat haar dwingt te getuigen in een proces tegen de Noorse staat.
Bekijk de afbeelding

Layla Fourie (2013)

Regie: Pia Marais

Layla is een jonge alleenstaande moeder in Zuid-Afrika. Ze wordt aangenomen als polygrafist, waarbij ze verdachten aan leugentests onderwerpt. In een omgeving van voortdurend wantrouwen wordt ze al gauw zelf een verdachte.
Bekijk de afbeelding

Casper en Emma - Beste Vriendjes (2013)


Emma wordt bijna vijf. Het allerliefst wil ze een hond krijgen voor haar verjaardag, maar haar moeder vindt haar daar niet oud genoeg voor. En Casper, die net zo oud is als Emma, ziet er heel erg tegenop om voor het eerst naar school te gaan. Daar maakt hij kennis met Emma en de twee worden vrienden. Hun knuffels, van Casper een leeuwtje en Emma een konijntje, worden ook vrienden. Op een dag zien Emma en Casper de hond Bassa en Emma wil hem mee naar huis nemen. Konijntje wordt jaloers en verstopt zich. Emma is natuurlijk bang dat ze haar knuffel nooit meer zal zien!


NieuwsFilm

meest populair