Skye McCole Bartusiak had last van beroertes

De 'Patriot'-actrice stierf 19 juli op 21-jarige leeftijd.

Actrice Skye McCole Bartusiak, het best bekend als Mel Gibson's jongste dochter in The Patriot, stierf afgelopen zaterdag in Texas. Ze was 21 jaar. Variety vermeldde dat ze in haar slaap was heengegaan en de oorzaak onbekend bleef. Skye's moeder, Helen, heeft nu aan CNN onthult dat haar dochter sinds haar geboorte last had van epileptische beroertes. De aanvallen verdwenen echter na een aantal jaren en keerden helaas een week geleden terug. Skye's vriendje vond haar rechtop zittend in bed.

"We denken dat ze een beroerte kreeg en stikte terwijl er niemand in de buurt was," vertelde Skye's moeder. "De paramedici waren 45 minuten bezig met reanimatie, maar ze kregen geen hartslag. In het verleden heb ik het zelf meerderenmalen moeten doen bij dat kind, maar het werkte deze keer gewoon niet." Helen vermeldde ook dat Skye een gezond leven leidde zonder drank en drugs.

Skye McCole Bartusiak begon op haar zevende met acteren. Haar debuut was in de Stephen King miniserie Storm Of The Century. Ze speelde - over het algemeen - eenmalig in tv-series zoals Frasier, House M.D., Lost en 24. Onder haar filmrollen vallen titels als Don't Say A Word en Boogeyman.

Voordat ze stierf was ze bezig met de voorbereidingen van haar eerste film als regisseuse.



NieuwsFilm

meest populair