Bioscoopreleases week 30

Met o.a. The Purge: Anarchy en Blended.

Onderstaande titels zijn vanaf vandaag te bekijken in de bioscoop. Voor tijden en reserveren gebruik je natuurlijk onze bioscoopagenda

Bekijk de afbeelding

The Purge: Anarchy (2014)


Een jong koppel probeert op straat te overleven als hun auto kapot gaat tijdens de jaarlijkse Purge.
Bekijk de afbeelding

Blended (2014)


'Blended' volgt de gescheiden moeder Lauren en weduwnaar/vader Jim, die een vreselijke blind date met elkaar beleven. Bij toeval komen ze elkaar later weer tegen tijdens een vakantie in Afrika, waar ze elkaar alsnog leuk beginnen te vinden.
Bekijk de afbeelding

To Catch a Thief (1955)


Een voormalige inbreker wordt verdacht na een nieuwe serie halsbrekende inbraken
Bekijk de afbeelding

The Homesman (2014)


In het Nebraska van 1855 is het aan een man en een vrouw om een wagen met een drie doorgedraaide vrouwen van Nebraska naar Iowa te begeleiden. De meereizende dames zijn gek geworden door de tijd die ze hebben doorgebracht aan de bijna onbewoonde grens. Ze willen daarom zo snel mogelijk terug naar de bewoonde wereld, richting het oosten, maar al snel blijkt dat ze niet direct van alle ellende zijn verlost.
Bekijk de afbeelding

A Thousand Times Goodnight (2013)

Regie: Erik Poppe

Rebecca is een van de beste oorlogsfotografen van de wereld. Haar man staat erop dat ze stopt met haar gevaarlijke leven hij en hun jonge dochters hebben hun vrouw en moeder nodig, maar kan Rebecca wel afscheid nemen van haar leventje?
Bekijk de afbeelding

Heli (2013)


Een jong gezin woont in een klein stadje in Mexico. Dagelijks worden ze geconfronteerd met geweld en corruptie en op een dag worden ze ontvoerd. Ze moeten boeten voor een misdaad die ze niet begaan hebben.


NieuwsFilm

meest populair