Dag & nacht-posters & spot 'Big Hero 6'

Overdag een opblaaspop, 's nachts een robot.

De eerste volledige trailers van Walt Disneys en Marvel Studios' superheldenanimatiefilm Big Hero 6 van enkele weken geleden toonden al aan dat we - na het geslaagde Wreck-It Ralph uit 2012 - wederom een modern ingestoken animatiefilm kunnen verwachten. Ook onderstaande twee posters, die zich focussen op de jonge uitvinder Hiro Hamada (Ryan Potter) en zijn opblaasvriend/robot Baymax (Scott Adsit) en de stad San Fransokyo, geven er blijk van dat we te maken krijgen met een zeer hedendaags verhaal.

De stad heet dus San Fransokyo, een portmanteau van San Francisco and Tokyo, en deze moet beschermd worden tegen een crimineel die de metropool wil vernietigen. Hiro en Baymax vormen samen met Sunfire, Silver Samurai, GoGo Tomago en Honey Lemon de Big Hero 6 en zullen San Fransokyo beschermen tegen de snode plannen.

De animatiefilm van regisseurs Don Hall (Winnie de Poeh) en Chris Williams (Bolt) draait vanaf 11 februari 2015 in de Nederlandse bioscoop. Voorafgaand aan de twee posters een nieuwe tv-spot.






NieuwsFilm

meest populair