Billy Bob Thorton op zoek naar nieuwe rol in een tv-serie

Onder zijn droomprojecten vallen 'Game Of Thrones' en 'Saved By The Bell.'

De FX serie Fargo (gebaseerd op de gelijknamige film, maar volgt een ander misdaadverhaal) heeft onlangs een punt gezet achter het eerste seizoen. Acteur Billy Bob Thorton speelde de geschifte, manipulerende huurmoordenaar Lorne Malvo. Thorton voerde dit zo goed uit dat hij een prijs van de Critics Choice Television Awards kreeg. En ondanks dat Fargo een tweede seizoen krijgt zal Thorton niet terugkeren. Hij heeft daarentegen de smaak van tv-series te pakken en is op zoek naar iets nieuws.

Over de serie zelf zei de 58-jarige acteur: "Het was verrukkelijk om mee te doen. Ik heb niets om over te klagen. Hopelijk krijg ik de kans om in nog zo'n goede show op te treden." Toen Entertainment News aan hem vroeg wat hij leuk zou vinden, vertelde hij: "Nou, Saved by the Bell is niet meer op de buis. Die kans heb ik dus misgelopen. Er is zoveel goed spul op tv... Misschien kan ik die ene gast spelen. Die kerel die alleen maar 'Hodor' zegt. Misschien kan ik zijn neef spelen, zijn lang verloren neef."

Naast Thorton's rol won de serie Fargo ook prijzen voor Best Miniseries en Best Supporting Actress in a Movie or Miniseries. Over een week of twee zullen de Primetime Emmy Awards weer beginnen en dan maakt Thorton wederom kans op een overwinning. In totaal maakt de serie kans op acht Emmy's.



NieuwsFilm

meest populair