TV-tips voor komende week

Welke films wil je niet missen?

Iedere dag kiest FilmTotaal een filmtip uit. Dit zijn onze keuzes voor komende week. Alle films voor vandaag kan je bekijken in het Filmsoptv overzicht. Mocht je zelf een website of APP willen maken met deze films gebruik dan onze API.

Bekijk de afbeelding

Moon (2009)

Zaterdag 9 augustus om 00:05 op NED3

Astronaut Sam Bell woont al bijna drie jaar op de maan in opdracht van Lunar Industries. Hij leeft daar een eenzaam bestaan en door een defecte satelliet heeft hij amper contact met zijn vrouw Tess en driejarige dochter Eve. Zijn enige maatje aan boord is Gerty: een robot. Onverwacht krijgt Sam gezondheidsproblemen en gaat hallucineren waardoor hij een bijna-fataal ongeluk krijgt. Als hij terug is op zijn basisstation, ontmoet hij zijn jongere en gewelddadigere 'ik'. Deze tweede Sam beweert dat hij daar is om hetzelfde driejarige contract uit te dienen. Dan begint de strijd van de 'echte' Sam om zo snel mogelijk uit te vinden wat er verkeerd is gegaan en hoe hij op een veilige manier terugkomt naar huis.
Bekijk de afbeelding

Snatch. (2000)

Zondag 10 augustus om 22:05 op RTL7

De bokspromotor Turkish en zijn kompaan Tommy krijgen het moeilijk wanneer topgangster Brick Top hen van oplichterij verdenkt. Wanneer een van hun topboksers door vreemde omstandigheden wordt afgetroefd door een jonge, onverstaanbare zigeuner raken ze nog meer in de problemen.
Bekijk de afbeelding

Shaun of the Dead (2004)

Maandag 11 augustus om 22:00 op FOX

Shaun staat elke dag op, gaat naar de winkel en haalt een snack, dan gaat hij terug naar huis en op naar zijn werk. Elke dag is hetzelfde, totdat op een dag er allemaal zombies rondlopen, en iedereen gebeten wordt. Shaun heeft niks in de gaten totdat er opeens een meisje in de tuin staat. Shaun en zijn maat Ed komen er na een tijdje achter dat er overal zombies zijn. Dus ze bedenken een plan om Shaun's vriendin Liz en Shaun's moeder te redden, en ze naar hun stamkroeg te brengen.
Bekijk de afbeelding

The Hours (2002)

Dinsdag 12 augustus om 20:30 op RTL8

De zwangere Laura Brown plant in 1949 een feest voor haar echtgenoot, en leest tegelijkertijd de roman Mrs. Dalloway van Virginia Woolf. Clarissa Vaughn, een vrouw die in het heden leeft, organiseert een feestje voor haar vriend Richard, een beroemde auteur met AIDS.
Bekijk de afbeelding

Along Came a Spider (2001)

Woensdag 13 augustus om 20:30 op RTL8

De dochter van een congreslid wordt ontvoerd. Alex Cross, die net herstelt van het verlies van een partner, raakt steeds meer bij de zaak betrokken.
Bekijk de afbeelding

Predator (1987)

Donderdag 14 augustus om 22:35 op RTL7

Een commandoteam van het Amerikaanse leger trekt de Zuid-Amerikaanse jungle in met een gevaarlijke opdracht. Het betreft een politieke missie, waarbij gijzelaars bevrijd moeten worden. Het team treft het drietal echter levenloos en afschuwelijk verminkt aan. De commando's moeten het opnemen tegen een onzichtbare en ongrijpbare vijand.
Bekijk de afbeelding

Rear Window (1954)

Vrijdag 15 augustus om 23:35 op NED2

De professionele fotograaf L.B. Jeffries breekt zijn been tijdens een autorace. Hij verblijft hierdoor noodgedwongen in zijn kleine nauwe appartement in New York en observeert zijn buren de hele dag door. Hij begint te vermoeden dat zijn buurman zijn vrouw heeft vermoord.


NieuwsFilm

meest populair