'Batman v. Superman'-regisseur Zack Snyder verdedigt Aquaman

Of hij ook echt zijn opwachting maakt in de film, wil de regisseur nog niet kwijt.

Als je iets negatiefs hebt te melden over de koning van Atlantis, moet je wel weten wie er wellicht meeluistert. CBS Detroit deed vanochtend nogal lachterig over de eventuele opwachting van Aquaman in Batman v Superman: Dawn of Justice, maar ze wisten niet dat regisseur Zack Snyder toevallig meeluisterde. Snyder belde het radiostation en liet op humorvolle en sportieve wijze blijken waarom hij vindt dat Aquaman wel degelijk een coole superheld is.

''Jullie waren een beetje hard tegen Aquaman. Ik wil niks weggeven over de film of zo, maar Aquaman heeft wel degelijk coole krachten. Mensen denken dat hij alleen maar tegen vissen kan praten of zo. Het coole is dat Aquaman zijn drietand heeft. Met die drietand kan hij Superman verwonden als hij met hem in gevecht zou raken. Dat is ook zo in de strips. Hij is ontzettend sterk, omdat hij op een extreme diepte woont en zijn krachten verveelvoudigd worden als hij boven water komt. Niet dat hij in mijn film zit hoor... maar hij kan potentieel een echte badass zjn!''

Hoewel er dus nog niks officieel is, gaan er al langere tijd geruchten dat Aquaman zijn opwachting zal maken in de film (die in maart 2016 verschijnt), en dat hij gespeeld zal worden door Jason Momoa (Game of Thrones.

In Batman v Superman, waarin ook Henry Cavill, Amy Adams, Ben Affleck, Diane Lane, Laurence Fishburne, Jesse Eisenberg, Jeremy Irons, Holly Hunter, Callan Mulvey, Tao Okamoto en Ray Fisher meespelen, zullen de Man of Steel en de Dark Knight voor het eerst (in live-action vorm) het scherm delen.



NieuwsFilm

meest populair